5x beste zomerlooks voor elke gelegenheid

Home » 5x beste zomerlooks voor elke gelegenheid

5x beste zomerlooks voor elke gelegenheid

Het is alweer april, dat betekent dat de zomermaanden voor de deur staan. Zonovergoten weekenden, meer vrije tijd, lange gezellige avonden met je vrienden en hopelijk veel leuke feestjes! Wij geven je graag inspiratie voor de perfecte zomerlooks tijdens deze zomerdagen. Uiteraard met bijpassende lingerie setjes!

Look 1 – Ga je binnenkort naar een festival?

LingaDore Moments - Giselle (3)

Heerlijk dansen met je vriendinnen, lekkere drankjes en fijne muziek. Een festival proof outfit met bijpassende lingerie setje Giselle kan dan niet ontbreken!

Look 1 festival

Look 2 – Ben je meer van de terrasjes?

LingaDore - Kenza (2)

Wat is er nou fijner dan na een lange werkdag lekker te ontspannen op een terrasje, waar je samen met je beste vriendin geniet van de laatste zonnestralen. Je outfit is comfortabel, maar ook fashionable. Onder deze outfit draag je lingerie setje Kenza.

Terras

Look 3 – De perfecte stranddag sluit je af met een echte beachparty!

LingaDore Beach - Laos (1)

Ben jij bij de eerste zomerse dag ook direct op het strand te vinden? En het liefste sluit je de dag af met een leuk strandfeest. De hele dag zonnen in je favoriete flamingo bikini. Om vervolgens je outfit te transformeren met deze jumpsuit. Je bent in een handomdraai party proof!

Beach

Look 4 – Gezelligheid tijdens een bbq

LingaDore - Joya (2)

Wat is er nou gezelliger dan een BBQ met je best friends. Lekkere salades, een stukje vlees of vis, een stokbroodje, zomerse drankjes en een hoop gezelligheid! Lingerie setje Joya brengt je direct in een zomerse mood!

BBQ

Look 5 – Chillen in het park

LingaDore - Sari (1)

Heb je geen strand in de buurt? Dan is een park ook een goed alternatief. Verzamel al je vrienden en ga lekker picknicken. Maak je outfit compleet met lingerie setje Sari.

picknick

Wat doe jij het liefste tijdens de zomer?

2017-06-21T10:41:35+00:0013-04-'16|Blog, Inspiratie|

Laat een reactie achter

X
Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verhogen. Blijft u onze site gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Accepteer

Bij inschrijving voor onze nieuwsbrief ontvang je maandelijks een commerciële nieuwsbrief.
Je kunt je te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief. De afmeldlink vind je onderaan elke nieuwsbrief.

Lees hier onze uitgebreide privacy verklaring.

Ben je nog geen 16? Dan moet iemand met ouderlijk gezag (mede)toestemming geven om je aan te mogen melden voor de LingaDore nieuwsbrief.