5x beste zomerlooks voor elke gelegenheid

5x beste zomerlooks voor elke gelegenheid

5x beste zomer looks voor elke gelegenheid

Het is april en de zomer komt er aan. Weekend met veel zon, meer vrije tijd, lange gezellige avonden met vrienden en hopelijk veel leuke feestjes! In deze blog geven wij jou inspiratie voor het creëren van de perfecte zomer looks voor de komende zomer dagen. En met natuurlijk matchende lingerie!

Look 1 – Ga je naar een festival binnenkort?

Resized-0004

Dansen met jou besties, een lekker drankje en goede muziek. Een festival proof outfit met een matchende Giselle lingerei set kan niet gemist worden.

Look 1 festival

Look 2 – Ga je liever wat drinken op het terras?

Resized-0055

Wat is beter dan buiten relaxen op een terras na een lange dag werken, samen met je beste vriend? En genieten van de laatste zonnestralen. Je outfit is comfortabel, maar ook fashionable. Onder deze outfit kan je jouw favoriete Kenza lingerie dragen.

Terras

Look 3 – Je sluit de stranddag af met een heus strandfeest!

Resized-0045

Ben jij het type vrouw dat graag naar het strand gaat op de eerste dagen van de zomer? En sluit je deze dagen bij voorkeur af met een strandfeest? Zon de hele dag in je favoriete flamingo bikini. Transformeer daarna je outfit met deze mooie zwarte jumpsuit en dan ben je klaar om te gaan!

Beach

Look 4 – Zonder een goede barbecue kun je niet leven

Resized-0052

Wat is leuker dan een barbecue met je beste vrienden. Lekkere salades, vlees of vis, stokbrood, zomerse drankjes en veel gezelligheid! Lingerie set Joya brengt je meteen een zomerse bui!

BBQ

Look 5 – Chillen in het park

Resized-0058

Geen strand dichtbij? Dan is het park ook een goed alternatief. Verzamel al je vrienden en ga voor een picknick. Maak je outfit compleet met de Sari lingerie set.

picknick

Wat is jouw favoriete dingen om te doen tijdens de zomer?

LEAVE A COMMENT

Chat openen