Accentueer je vorm met shapewear!

Weet je nog dat moment in Bridget Jones toen Renee Zellweger moest kiezen tussen een enge, grote oma onderbroek en een zwarte sexy slip? Het enge ondergoed hielp Brigdet om Daniel Cleaver in te pakken en ze zag er prachtig uit in die gouden jurk.

Heeft u een feest of speciaal evenement gepland? En wil je iets extra’s doen om er op je best uit te zien en te voelen? Het kan geen kwaad om geholpen te worden door shapewear te dragen. De juiste shapewear accentueert je vormen en zorgt voor een mooi silhouet.

Ben je dol op broeken met een hoge taille? Of zit je broek gewoon te strak? Shapewear met een hoge taille verbergt eventuele love-handles en zorgt ervoor dat je kleine buikje meteen verdwijnt.


Voel je slanker en zelfverzekerder met een shapewear-top onder je kleding. Shapewear-tops geven je lichaam een ​​gladde vorm en laten je er slanker uitzien. Shapewear-tops kleden je buik en rug af en zijn ook onzichtbaar onder een strak shirt.

Tips

  • Koop shapewear in je eigen maat. Met shapewear wil je je figuur mooier maken. Mogelijk komt u in de verleiding om een ​​kleiner formaat te kopen. Maar doe dit niet. Kies gewoon je eigen maat. Dit is veel comfortabeler en het ziet er nog mooier uit.
  • Bepaal welk deel van je lichaam je wilt vormen. Dit kunnen uw borsten, billen, benen of buik zijn. Als je dit weet, kun je de juiste shapewear kiezen.
  • Shapewear hoeft niet saai te zijn. Tegenwoordig zijn er genoeg shapewear-stijlen met mooie kleuren en mooi kant.
  • Probeer voordat je koopt! Ben je op zoek naar een shapewear onder een bepaalde jurk? Probeer dan verschillende shapewear-stijlen en kies degene die je het mooiste resultaat geeft.