Beha

Home » Beha
Beha2017-06-21T10:41:26+00:00

Beha

Beha kopen? Dit doet u bij LingaDore in de hoogste kwaliteit en voor de beste prijs. Wij kunnen luxe beha’s aanbieden, die voor elke vrouw geschikt zijn. De beha’s zijn van de beste materialen en door de beste fabrikanten geproduceerd. Ze zijn stijlvol en hebben een design die tot de verbeelding spreekt. Met een beha van LingaDore voelt u zich goed en geniet u van alle bewegingscomfort. De pasvorm is ultiem en de afwerking van alle lingerieproducten is zeer gedetailleerd. LingaDore is verfijnd met prachtige borduursels. Dit geeft de beha van het merk een extravagante en sensuele uitstraling. De collectie richt zich op elke vrouw en is bereikbaar voor elke portemonnee.

Waarom u kiest voor een beha van LingaDore

  • Beha op maat
  • Goede pasvorm
  • Eigen designafdeling
  • Zes verschillende collecties

Een luxe en betaalbare beha koopt u bij LingaDore

De collecties van LingaDore zijn zeer uitgebreid en divers, waardoor iedere vrouw haar lingerie set geheel naar wens kan samenstellen. Voor iedere vrouw is er volop keuze uit beha’s. Alle collecties zijn namelijk beschikbaar van een A tot F cup, 70-85/90, XS tot XXL. Wij hebben de beschikking over een eigen design afdeling. Zij ontwerpen beha’s’, die de vrouwelijke vormen versterken en de schoonheid van de vrouw benadrukken. In LingaDore’s constante streven naar de perfecte pasvorm voor de beha, wordt gebruik gemaakt van de nieuwste innovaties op het gebied van materiaalbewerking en productietechnieken. Tegen de verwachting in, betaalt u voor de luxe beha, niet de hoofdprijs.

Ik koop mijn beha bij LingaDore

LingaDore heeft luxe en betaalbare beha’s. De lingerie collecties van LingaDore bevatten prachtige embroideries, kanten details en hoogwaardige applicaties. LingaDore lingerie heeft een sensueel en extravagant Frans imago, met modieuze uitstraling. Bent u geïnteresseerd geraakt in onze beha’s? Bestelt u dan direct via onze webshop! We zien uw bestelling dan ook graag tegemoet. Binnen een paar dagen heeft u uw lingerie in huis.

X
Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verhogen. Blijft u onze site gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Accepteer

Bij inschrijving voor onze nieuwsbrief ontvang je maandelijks een commerciële nieuwsbrief.
Je kunt je te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief. De afmeldlink vind je onderaan elke nieuwsbrief.

Lees hier onze uitgebreide privacy verklaring.

Ben je nog geen 16? Dan moet iemand met ouderlijk gezag (mede)toestemming geven om je aan te mogen melden voor de LingaDore nieuwsbrief.