Lingerie bestel je bij ons eenvoudig online

Home » Lingerie bestel je bij ons eenvoudig online

Lingerie is uw basis. Het is een uit de Franse taal afkomstige term voor damesondergoed. Mooi ondergoed is het verlengstuk van uw lichaam. Het verbergt de mindere punten en benadrukt de sterke punten.

Vandaag de dag weten de meeste vrouwen precies wat ze doeken op het gebied van lingerie. Ze willen een merk of model dat bij ze past qua vormen, maar ook qua design en uitstraling. Denk aan verleidelijk, sexy of sportief. Lingerie is er voor ieder moment van de dag.

Hiervan zijn we bij LingaDore bewust. Onze ontwerpen versterken de vrouwelijke vormen en benadrukken de schoonheid van de vrouw. De collectie richt zich op elke vrouw en is bereikbaar voor elke portemonnee. Niet voor niets hanteert LingaDore als motto: betaalbare luxe voor iedereen.

Nieuwsgierig naar onze collectie? Klikt u dan hier voor onze webshop. Veel winkelplezier!

2016-02-11T08:35:35+00:0017-12-'15|Nieuws|

Laat een reactie achter

X
Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verhogen. Blijft u onze site gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Accepteer

Bij inschrijving voor onze nieuwsbrief ontvang je maandelijks een commerciële nieuwsbrief.
Je kunt je te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief. De afmeldlink vind je onderaan elke nieuwsbrief.

Lees hier onze uitgebreide privacy verklaring.

Ben je nog geen 16? Dan moet iemand met ouderlijk gezag (mede)toestemming geven om je aan te mogen melden voor de LingaDore nieuwsbrief.