Bikini broekjes

Bikini broekjes

Bikini broekjes zijn er in vele soorten en maten. Welk bikini broekje heb jij nodig? Het is hiervoor handig om jouw lichaamstype te weten. Vrouwen met weinig heupen hebben meer baat bij strikbroekjes. Dit geeft de illusie van een curvier lichaam. Wil je de aandacht van je heupen verleggen? Kies dan voor een minimalistisch broekje.

Combineer je eigen unieke beachlook

LingaDore biedt de mogelijkheid om zelf je bikinisetje samen te stellen. Wij verkopen losse bikini tops en broekjes. Zo kun je zelf je favoriete combinatie maken, zodat je in een unieke outfit over het strand kunt. Bijkomend voordeel is dat je niet vast zit aan een bepaalde maat, maar dat je voor zowel het broekje als de top een andere maat aan kunt schaffen.

LingaDore heeft een divers aanbod aan bikini broekjes met mooie, zomerse print. Maar ook de effen bikini’s zijn zeker niet vergeten. Mix & match je eigen favoriete bikiniset!

X
Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verhogen. Blijft u onze site gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Accepteer

Bij inschrijving voor onze nieuwsbrief ontvang je maandelijks een commerciële nieuwsbrief.
Je kunt je te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief. De afmeldlink vind je onderaan elke nieuwsbrief.

Lees hier onze uitgebreide privacy verklaring.

Ben je nog geen 16? Dan moet iemand met ouderlijk gezag (mede)toestemming geven om je aan te mogen melden voor de LingaDore nieuwsbrief.