Lingerie

Lingerie

Goede dames lingerie zorgt voor een goede basis onder je kleding. Wat jouw stijl ook is en wat voor figuur je ook hebt, in de LingaDore lingerie collectie vind je zeker wat je zoekt. Ga je voor basic, of fashionable? Voor push-up of een bralette? Voor kleur of neutraal? LingaDore heeft het allemaal.

Dames lingerie; van basic lingerie tot opvallende kanten styles

Van verleidelijk tot comfortabel, van opvallend tot simpel. Elke vrouw heeft een andere stijl als het op dames lingerie aankomt. Gelukkig kun je bij ons dan ook eindeloos kiezen uit vrouwelijk kant, zacht katoen en glanzend satijn.

Voel je zelfverzekerd in je lingerie

Het is ons doel om je nog zelfverzekerder te laten voelen. Lingerie zorgt voor mooiere vormen in je kleding. Maar ook voel je je zelf zelfverzekerder en sexier wanneer je een mooi lingeriesetje draagt. Ondergoed moet niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch. Borsten hebben bijvoorbeeld voldoende ondersteuning nodig wanneer je veel beweegt.

Ben jij zo’n vrouw die haar bh het liefste direct uitdoet wanneer je thuiskomt na een lange dag werken? Dan moet je zeker onze homewear collectie eens checken! Relax & unwind in de meest comfortabele styles.

X
Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verhogen. Blijft u onze site gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Accepteer

Bij inschrijving voor onze nieuwsbrief ontvang je maandelijks een commerciële nieuwsbrief.
Je kunt je te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief. De afmeldlink vind je onderaan elke nieuwsbrief.

Lees hier onze uitgebreide privacy verklaring.

Ben je nog geen 16? Dan moet iemand met ouderlijk gezag (mede)toestemming geven om je aan te mogen melden voor de LingaDore nieuwsbrief.