Basis bh's

Home » Lingerie » Basics » Basis bh's

In de basis collectie van LingaDore vind je een perfecte basis bh voor elke gelegenheid. Erg prettig aan deze basis collectie is dat de styles altijd verkrijgbaar zijn en altijd aangevuld worden. Het zijn de enige vaste items in de LingaDore collectie. De LingaDore basis collectie is erg gevarieerd met onder andere een uni-fit t-shirt bh, gel bh’s en een balconette bh. Tevens zijn er verschillende slips in deze collectie te vinden, zodat je je perfecte setje zelf samen kunt stellen.

Uni-fit t-shirt basis bh; een bestseller

De uni-fit t-shirt bh is al tijden een echte bestseller! Met speciaal ontwikkelde cups die zich aanpassen aan de vorm van je borst, stevige schouderbandjes en super ondersteunende zij- en achter panelen garandeert deze bh een prachtige pasvorm. De kanten details tussen de cups en op de schouderbandjes geven deze t-shirt bh een exclusieve uitstraling, terwijl de voordelige prijs de bh verrassend betaalbaar maakt!

X
Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verhogen. Blijft u onze site gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Accepteer

Bij inschrijving voor onze nieuwsbrief ontvang je maandelijks een commerciële nieuwsbrief.
Je kunt je te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief. De afmeldlink vind je onderaan elke nieuwsbrief.

Lees hier onze uitgebreide privacy verklaring.

Ben je nog geen 16? Dan moet iemand met ouderlijk gezag (mede)toestemming geven om je aan te mogen melden voor de LingaDore nieuwsbrief.