Homewear

Homewear

Bra off, hair up and sweats on! Wie wil dit nou niet na een lange dag. Maximaal ontspannen tijdens een Netflix avondje op de bank doe je met de homewear collectie van LingaDore. De homewear collectie bestaat uit fashionable kleding in de meest mooie en comfortabele stoffen. Je hebt niet eens door dat je kleding draagt!

Ben je een liefhebben van yoga? Ook hiervoor kan de loungewear collectie van LingaDore uitermate goed gedragen worden. Mede door de soepele, comfortabele stoffen.

Mix & match je ultieme lounge outfit!

Alle styles zijn los verkrijgbaar, waardoor je je eigen mix & match outfit kunt samenstellen. Combineer de leuke prints met de effen styles met mooie details. Wedden dat je het liefst de hele dag rondloopt in deze comfortabele homewear collectie?!

Ontdek de home wear collecties voor dames en maak je keuze. En dan hoef jij nog maar één ding te doen. Relaxen maar! Fijn vooruitzicht toch?

X
Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verhogen. Blijft u onze site gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Accepteer

Bij inschrijving voor onze nieuwsbrief ontvang je maandelijks een commerciële nieuwsbrief.
Je kunt je te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief. De afmeldlink vind je onderaan elke nieuwsbrief.

Lees hier onze uitgebreide privacy verklaring.

Ben je nog geen 16? Dan moet iemand met ouderlijk gezag (mede)toestemming geven om je aan te mogen melden voor de LingaDore nieuwsbrief.