Accessoires

Accessoires

Lingerie accessoires zijn onmisbaar! Bescherm je lingerie met het LingaDore waszakje. Of gebruik de braclipper en haak deze eenvoudig aan de bh-bandjes. Om zo een andere positie van de schouderbandjes op de rug te creëren.

Waszakje

Was je lingerie altijd in een waszakje. Op deze manier blijft de kwaliteit van je lingerie op een hoog niveau. En wordt tevens je wasmachine beschermd tegen eventuele losse beugels. De LingaDore waszakjes zijn herbruikbaar.

Braclipper

De braclippers van LingaDore kunnen eenvoudig aan ieder bh bandje gehaakt worden. Om zo een andere positie van de schouderbandjes op de rug te creëren. De oplossing voor het dragen van shirts, waarvan de bh bandjes niet zichtbaar mogen zijn. Er zitten 3 stuks in verpakking; zwart, wit en transparant.

Betaal hoe jij wilt

Je kunt je bestelling afrekenen op verschillende manieren. Zo kunnen klanten uit Nederland ook kiezen voor achteraf betalen. Alle betaalwijzes die LingaDore hanteert zijn 100% veilig. Bevallen de bestelde items niet? Dan kun je je bestelling altijd binnen 14 dagen retourneren.