Badmode

Filter

In dames badmode is zoveel variatie, dat er voor iedere vrouw wel een model is waarin zij zich het meest op haar gemak voelt. Zo heb je de halter bikini, de bandeau/ strapless bikini en helemaal van nu; de triangel bikini. Geïnspireerd op de populaire bralette.
De uitgebreide LingaDore beach collectie zorgt ervoor dat er voor elk moment, elk type vakantie, en voor elke vrouw een geschikte stijl te vinden is. Van surfbabes tot de elegante vrouw. Sportief tot romantisch. En van opvallende animal print tot een veilige effen bikini. Naast de mix & match bikini’s is er ook nog een collectie met strandaccessoires, om je beachlook compleet te maken.

Voel je prettig in onze dames badmode

De ontwerpers van LingaDore vinden het belangrijk om de vrouwelijke vormen zo goed mogelijk uit te laten komen, daarom wordt er ook veel tijd besteedt aan de pasvorm voor onze dames badmode. Voor elk type lichaamsfiguur hebben wij een geschikte stijl. Heb je een zandloper figuur, of ben je een peer of een appel? LingaDore zorgt dat jij er op je best uitziet!

Strandaccessoires

Inspiratie komt van onze strandaccessoires komt van de catwalk. Geborduurde kaftans om makkelijk over je bikini aan te trekken. En luchtige jurkjes en fashionable gehaakte tops. Zo tover je je beachlook in één seconde om tot een geschikte look voor in die hippe strandclub waar je geniet van dat heerlijke ijsje of lunch.

You've just added this product to the cart: