Filter

Wij vinden bikini tops het leukste onderdeel van een bikini. Er is namelijk super veel keuze! Ga je voor een halter bikini, of toch een strapless bikini? En kies je voor een zomerse print, of ga je liever voor een effen top? It’s all up to you!

Bikini tops: voor iedereen wat wils

Stiekem vinden wij bikini tops het leukste onderdeel van een bikini. De collectie van LingaDore biedt namelijk erg veel variatie. Variatie in model, print en kleur. Tops met en zonder beugel. En tops met en zonder padding. Er zijn bikini tops voor verschillende gelegenheden. Ga je een dagje zonnen? Kies dan voor een strapless / bandeau top. Deze top zorgt voor de minste tanlines. Houd je niet zo van in de felle zon liggen? Kies dan voor een leuke haltertop en sporttop.

Heb je je ideale bikini top gevonden? Shop er dan meteen een bijpassend broekje bij. In welke maat je ook wil. Of kies er een ander broekje bij. Want niet iedereen wil haar top en broekje in dezelfde print. Veel mix & match plezier!

Bikini’s met en zonder padding

Bikini top is er ook met en zonder padding. Tops met padding geven je borsten een mooie vorm, en zorgen voor iets meer ondersteuning. Daarentegen drogen deze bikini’s wel minder snel dan tops zonder padding.