Filter

Mix & Match of een setje. Het assortiment LingaDore halter bikini’s is zeer uitgebreid. Je kunt de Mix & Match bikinibroekjes en bovenstukjes apart uitkiezen. Leuke zomerse printjes, of een effen halter bikini; je vindt het hier.

Halter bikini met een geweldige pasvorm

Een halter bikini is bikini die stevig om de hals en nek heen zit. De veelal brede bandjes van deze bikini dienen achter in de nek vastgemaakt te worden. Deze bikini is een perfecte keuze voor vrouwen met een grotere cupmaat, omdat deze bikini veel ondersteuning biedt. Met een halter bikini lijken tevens je schouders rechter, je borsten ronder en voller, je armen vrouwelijker en je rug mooier. Niet zo gek dus dat dit deze bikini top bij de meeste vrouwen favoriet is. Bovendien is de halterbikini erg vrouwelijk, elegant en sexy.

Veelzijdige bikini top

Deze bikini is een echte LingaDore bestseller! Door de populaire brede schouderbandjes is de bikini erg comfortabel en snijden de bandjes niet in je huid. Deze halternek is op vele manieren te dragen, op de normale manier, met rechte bandjes (door deze door de ringen te halen die op de back wings te vinden zijn en deze vast te maken door middel van een knoopje), kruislings op de rug en kruislings voor.