Filter

Paradeer over de boulevard in een heerlijk, luchtig strandjurkje. Trek hem eenvoudig aan over je LingaDore bikini. Naast strandjurkjes, bestaat de strandaccessoires collectie ook uit luchtige tuniekjes en shorts. Zo ben je snel gekleed voor een hapje en een drankje in je favoriete strandtent. Bekijk hier de gehele badcollectie.

All round items voor de zomermaanden

De items uit de LingaDore strandaccessoires collectie zijn allround items voor de zomermaanden. Zo kun je je jurk op meerdere manieren combineren, zodat je deze tijdens verschillende gelegenheden kunt dragen.

Ze zijn niet alleen aan het strand echte blikvangers, maar je kunt ze bijvoorbeeld ook omtoveren tot een stijlvolle party outfit. Combineer met high heels, mooie make-up en je lievelingssieraden en je kunt je strandjurk zowel overdag als ‘s avonds dragen.

Let goed op de wasinstructies

Let altijd goed op de specifieke was instructies op het etiket. Heb je een vlek van zonnebrandcrème in je jurk? Pas goed op. Dit kan namelijk hardnekkige vlekken achterlaten. Trek daarom je jurk pas aan als de zonnebrandcrème is opgedroogd. Ook chloorwater kan je mooie jurk beschadigen. Trek je jurk dus niet aan over je natte bikini.