Balconette BH

Filter

Een balconette bh is niet zichtbaar bij kleding met een lage neklijn. De schouderbandjes zitten ook meer aan de buitenkant. De balconette bh is voor veel vrouwen een goede keuze. Deze bh ondersteunt de borsten goed en geeft ze een natuurlijke vorm.

De perfecte bh voor bijna iedere outfit

Vroeger waren bh’s puur functioneel, nu is het ook een fashion item geworden. Bh’s worden gedragen onder transparante tops of onder shirts met een diep decolleté. Over het algemeen willen we niet met onze bh zichtbaar de straat op en moet hij vooral doen wat ze horen te doen; ondersteuning geven.

Geweldige pasvorm

De cups van de LingaDore balconette bh’s hebben een halve, cirkelvormige vorm en de cups zijn lager uitgesneden dan een standaard bh. De schouderbandjes zitten tevens meer naar de buitenkant van de bh. Dit zorgt ervoor dat de bh niet zichtbaar is onder tops met een lage neklijn.

De balconette bh is geschikt voor zowel kleine als grote borsten. Maar ook voor ongelijke borsten en borsten met minder volume aan de bovenkant is deze bh een perfecte keuze! Het hogere middenvoor stuk zorgt ervoor dat elke borst op de juiste plek blijft zitten.

You've just added this product to the cart: