Filter

De gel bh’s van LingaDore hebben een goede en comfortabele pasvorm. en geven een subtiel push-up effect. In de cups zitten gelkussentjes verwerkt met deze natuurlijke push tot gevolg. De gel bh van LingaDore; er is geen betere!

Gel bh en push-up tegelijk

Laat je vormen nog iets beter uit komen in je nieuwe outfit met een goede bh van LingaDore. De gel bh’s zijn een subtiele push-up bh en is een voorgevormde bh die de borsten wat extra ondersteunt voor een voller decolleté. De bh’s van LingaDore vergroten je borst optisch. De borsten worden tegen elkaar aangedrukt, wat een mooi decolleté creëert. Je borsten krijgen een echte boost. Soms staat dat ene jurkje dan net iets leuker!

Wat is jouw LingaDore maat?

LingaDore heeft verschillende soorten gel bh’s. Met en zonder kant. De bh’s zonder kant zijn perfect voor het dragen onder strakke kleding. Tevens zijn er bh’s met veel decoratieve accenten. Wat erg belangrijk is, is dat je bh’s aanschaft in de juiste maat. Dit kun je heel eenvoudig zelf opmeten. Op zoek naar jouw LingaDore bh maat? Bekijk dan onze sizeguide en shop direct bh’s in de juiste maat. Laat je je liever professioneel adviseren? Ga dan naar een van de dichtstbijzijnde LingaDore verkooppunten.

You've just added this product to the cart: