Autumn is in the air

The LingaDore AW17 collection bestaat uit zes avontuurlijke, pure series. Stoer, avontuurlijk, vrouwelijk, relaxed, vrolijk met een sexy touch zijn de kenmmerken die deze nieuwe LingaDore collectie het beste omschrijven. De kleuren blauwgrijs, roest en zilvergrijs passen perfect bij dit gevoel.

Willow, in dit blauwgrijze assoritment is een nieuw materiaal gebruikt, stretch chiffon dobby. Dit materiaal voelt zacht aan op de huid en door de elasticiteit is het draagcomfort zeer aangenaam. Het matte uiterlijk met de dobby-stof en de borduursels maken deze serie vrouwelijk, maar ook stoer. Dit assortiment bestaat uit een gel bh, balconet bh, slip en een string. Naast lingerie bevat dit assortiment ook twee nachtekleding stijlen, een babydoll en een spaghettitop.

Universe, dit roestkleurige assortiment omvat een nieuwe stijl bh, de triangel balconet beh. De combinatie van een trendy triangelbeha met transparante kanten beha geeft een sexy resultaat, terwijl de balconet voorgevormde cup en beugels deze beha een perfecte pasvorm geven. De bh is ook verkrijgbaar voor de grotere cupmaten (70-85/ 80/75 BCDE/AF/G), de balconet triangel bh, een slip met kanten achterkant, een string en een Franse slip. Naast lingerie vind je in dit assortiment ook bijpassende nachtkleding, zoals een chemise.

Evolution, is een roodgekleurde serie met vrouwelijke details. Alle modellen zijn gemaakt van een zachte, comfortabel microstof, waardoor deze collectie zeer comfortabel is om te dragen. Het assortiment bestaat uit een gel bh, onze bestseller: de uni-fit t-shirt bh (70-90/ 85/80 BCDE/AF/G), een slip en een string.

Earth, dit assortiment in een natuurlijke bruine teint (Expresso) heeft stijlen met prachtige borduurwerk, gecombineerd met een lak-leer look. Deze kenmerken geven het assortiment een avontuurlijke en stoere uitstraling. Dit uitgebreide assortiment bestaat uit een gel bh, onze bestseller: de uni-fit t-shirt bh (70-90/ 85/80 BCDE/AF/G), een slip, hipster en een string. Naast lingerie zijn er ook een aantal nachtkleding stijlen in dit assortiment, waardoor je een complete LingaDore look kan creëren. De nachtkleding stijlen in dit assortiment zijn een chemise met kanten achterkant, een kimono en een lange jurk met kanten achterkant.

Oxygen, is een vrouwelijk, puur assortiment in zilvergrijs. Alle stijlen zijn prachtig gedetailleerd met grij/koperkleurig borduurwerk, dus dit assortiment is ook te combienren met de Universe serie. Het Oxygen-assortiment bestaat uit een gel bh, onze bestseller: de uni-fit t-shirt bh (70-90/ 85/80 BCDE/AF/G), een slip, hipster en string.

Forest, deze serie past ook perfect in het herfstpalet door de warme bruine kleur. De cup van de uni-fit bh’s uit dit assortiment is heel bijzonder door het borduurwerk in bijpassende kleuren. Het borduurwerk heeft een verloop variërend van koper tot dokerbruin. Door de afwerking van de cupranden is deze bh ook geschikt voor oneffen borsten. Alle slips in dit assortiment hebben dit prachtige borduursel. Dit assortiment bestaat uit een uni-fit t-shirt bh (70-90/85/80 BCDE/AF/G), de uni-fit balconet bh, een slip, brazilian short en string.

Wat is je favoriete LingaDore Lingerie assortiment?