Ga voor een katoenen bh zonder beugel!

Ga voor een katoenen bh zonder beugel!

Ga voor een katoenen beha zonder beugel!

Niet iedereen is een grote fan van beha’s met beugels. Geldt dit ook voor jou maar wil je toch die extra ondersteuning? Probeer dan een beha zonder beugel. Deze beha zonder beugel geeft evenveel steun als beha met beugel, maar is veel comfortabeler. Zorg ervoor als je een bh zonder beugel koopt dat de bh gemaakt is van een goede kwaliteit en stevige stof, omdat de steun van deze beha’s van de stof zelf komt. Het is ook belangrijk dat de beha goed onder de borst past. Een beha zonder beugel geeft je de maximale vrijheid en een natuurlijke ondersteuning.

LingaDore heeft ook een beha zonder beugel in het basisassortiment. Het is een echte LingaDore klassieker. Deze beha is gemaakt van 20% katoen en zit zeer comfortabel. De extra baleinen aan de cups en zijkanten, bredere zijkanten en de bredere verstelbare schouderbandjes zorgen ervoor dat deze katoenen beha je de perfecte ondersteuning geeft. Een ander voordeel van deze beha is dat de borsten volledig bedekt zijn binnen de cups. De cups sluiten perfect aan op de borsten en geven vrouwen de hele dag een mooie halslijn en een aangenaam en comfortabel gevoel.

Voor wie?

♥ (oudere) vrouwen met (grotere) borsten die extra steun en comfort willen.

♥ Vrouwen met wijder uitstaande borsten.

♥ Vrouwen met bredere lichamen

♥ En natuurlijk voor vrouwen die niet van beugelbeha’s houden.

Verkrijgbaar in 6 kleuren (zwart, wit, blush, ivoor, navy en taupe) en te koop voor de betaalbare prijs van slechts €21,95.
De beha zonder beugel is verkrijgbaar in de maten 80-110 BCDEF.

Wil je deze comfortabele katoen beha zonder beugel proberen? Koop het nu!

Beha zonder beugel

Verkrijgbaar in 6 kleuren!
BCDEF 80-110

€21,95

 

LEAVE A COMMENT

You've just added this product to the cart: