Goed passende lingerie geeft je meer zelfvertrouwen

Goed passende lingerie geeft je meer zelfvertrouwen

Het is verbazingwekkend, maar waar. Meer dan 80% van alle vrouwen draagt de verkeerde bh-maat. Wil je weten of je de juiste maat draagt? Bezoek dan een van onze verkooppunten en laat ze je bh-maat meten. Of u kunt het zelf doen eenvoudig met een meetlint.

Kies de juiste maat

Het is belangrijk om regelmatig te meten, omdat je maat door de jaren heen kan veranderen. Door gewichtstoename of gewichtsverlies, ziekte, zwangerschap etc. Een beha in de juiste maat geeft je een mooier silhouet en is ook comfortabeler. Wanneer een beha niet langer comfortabel is, kiezen de meesten vrouwen waarschijnlijk voor een beha met een grotere maat omvang onder de borsten. Maar dit is niet altijd de beste keuze. Als u momenteel een van de onderstaande opmerkingen ervaart, draagt u niet de juiste beha.

 

Mijn bh kruipt naar bovenMijn beha verschuift (iets)
De onderborst breedte, de omvang is waarschijnlijk iets te los. Daarom verschuift je beha. De oplossing is eenvoudig; een beha met een kleinere omvang. Draag je momenteel een 75C? Probeer dan een 70C. Deze beha heeft dezelfde cup als de 75C-bh, maar met een strakkere omvang.

 

 

De schouderbandjes snijden in mijn schouderDe schouderbanden drukken in mijn schouders en irriteren de huid
Je schouderbanden zitten te strak. Draai ze los en je voelt meteen een verschil. Je hebt dit waarschijnlijk gedaan om meer steun aan je beha te krijgen. Maar eigenlijk zou de steun van je bh moeten komen van je bh omvang; niet van de schouderbandjes. Als de omvang onder je borsten te wijd voor je is, doen je schouderbandjes al het dragen en ondersteunen van je borsten; daardoor in je huid snijden en soms pijnlijke rode vlekken op uw schouders achterlaten.

 

De bandjes vallen van mijn schouders afDe schouderbandjes vallen steeds van mijn schouders
Als de schouderbandjes van je schouders blijven vallen, dan zijn de bandjes te los. Waarschijnlijk is de onder borst omvang van je bh ook te groot. Draag je een 80B? Probeer dan een 75B.

 

 

Mijn borsten bollen over de rand van de cupsMijn borsten omen uit de bovenkant van de beha/cups
De cups zijn te klein, waardoor je borsten niet mooi passen. Advies is om een grotere cupmaat te proberen.

 

Mijn borsten komen onder de cups uitMijn borsten zijn te zien onder de cups
wanneer dit het geval is, is de onder borst omvang van je bh te groot. Je bh past niet mooi bij je lichaam. Draag je een 80B? Een 75B zal u waarschijnlijk beter passen.

 

 

De cups zijn kreukelig en sluiten niet goed aanDe cups zijn rimpelig en passen niet mooi bij mijn borsten
De cups horen glad te zijn. Is dit niet het geval, dan is je cup te groot. Probeer een kleinere cupmaat. Draag je een 80D? Probeer dan een 80C.

 

Hulp nodig?

Iedereen zal zich beter voelen als ze er goed uitzien in hun kleding. Wist je dat lingerie daar een belangrijk onderdeel van is? Goed passende lingerie geeft je een mooi silhouet. Goed passende lingerie accentueert je beste delen. Let op de naden, de breedte van de bh-bandjes en vergeet zeker de slip niet. Slips moeten mooi aansluiten en mogen niet in je huid snijden. Dat kan erg onflatteus zijn.

Bij het dragen van strakke kleding zijn de LingaDore Uni-Fit bh’s de oplossing! De cups zijn gemaakt van micro, waardoor ze perfect zijn om te vechten onder strakke kleding. Maar dit is niet de enige reden waarom deze beha zo geweldig is. Deze bh’s hebben speciale voorgevormde cups met enige elasticiteit in de bovenste cups. Hierdoor passen de cups perfect om uw borsten. De onderkant van de cups hebben deze elasticiteit niet, waardoor de borsten niet in de cups kunnen hangen en je borsten de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Ook de elastische schouderbanden zijn zeer comfortabel en snijden niet in je schouders.

Wil je je love handles zoveel mogelijk verbergen? Ga dan voor naadloze lingerie. Draag geen lingerie met kant onder gladde kleding, maar kies voor onze LingaDore uni-fit bh. Ga jij voor een sexy zwart jurkje? Dan is een mooie voorgevormde bh je beste vriend. Deze bh maakt je borsten nog mooier.

LEAVE A COMMENT