Hoe vind je de juiste lingerie?

Home » Hoe vind je de juiste lingerie?

Hoe vind je de juiste lingerie

Nieuwe lingerie kopen is leuk en er is zo veel keus! Dit betekent helaas ook veel beslissingen. Om je op weg te helpen hebben we op een rijtje gezet waar je op moet letten bij het kopen van lingerie.

Past het bij jou?

We hebben allemaal wel iets in onze kast hangen wat we nooit hebben gedragen. Het leek zo leuk om een keer iets heel anders te kopen, maar daar blijft het dan ook bij.. Nu wil ik je niet ontmoedigen om nieuwe dingen te proberen, in tegendeel. Het is goed om nieuwe dingen te proberen. Varieer in kleur, kant of glad, string of hipster, maar zorg dat het wel bij je past. Als het te ver van je af staat zal je het waarschijnlijk niet zo snel dragen. Je weet zelf het best wat dit voor jou is.

Welke kleur?

Kleurrijk of neutraal? Donker of licht? Het is natuurlijk heel leuk om te variëren en voor elke outfit en gelegenheid een passend setje te hebben. Sommige outfits hebben wat extra aandacht nodig. Let bij doorschijnende en witte kleding vooral op met de kleur van je lingerie. Niet iedereen hoeft te weten wat je aan hebt natuurlijk… Je eerste ingeving is misschien een witte bh, maar dit hoeft niet per se goed te werken. Je ondergoed valt namelijk nog steeds op omdat het afsteekt tegen je huidskleur. Het is dan ook beter om een kleur te kiezen die dichter bij je eigen huidskleur staat. Bijvoorbeeld de Blush van de LingaDore Daily collectie. Door het kleine contrast tussen huidskleur en de bh valt deze minder op onder doorschijnende of witte kleding.

De juiste maat?

Vind je het moeilijk de juiste maat bh te vinden? Veel vrouwen kampen met dit probleem en dragen de verkeerde maat bh. Als onze video over het opmeten niet hielp kun je het altijd nog aan de experts vragen. In lingerie zaken helpen ze je graag met het vinden van de juiste maat. Het voelt eerst misschien een beetje ongemakkelijk, maar als je eenmaal de juiste maat hebt gevonden is dat het meer dan waard. Met onze Store Locator vind je een winkel bij jou in de buurt.

2018-03-21T09:34:05+00:0022-01-'17|Blog, Tips|

Laat een reactie achter

X
Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verhogen. Blijft u onze site gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Accepteer

Bij inschrijving voor onze nieuwsbrief ontvang je maandelijks een commerciële nieuwsbrief.
Je kunt je te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief. De afmeldlink vind je onderaan elke nieuwsbrief.

Lees hier onze uitgebreide privacy verklaring.

Ben je nog geen 16? Dan moet iemand met ouderlijk gezag (mede)toestemming geven om je aan te mogen melden voor de LingaDore nieuwsbrief.