Hoe vind je de juiste lingerie?

Winkelen voor nieuwe lingerie is leuk en er is zoveel keuze. Dit betekent dat u veel beslissingen moet nemen. We hebben een kleine gids samengesteld met dingen waar u rekening mee moeten houden bij het kopen van lingerie.

Past het bij jouw persoonlijkheid?

We hebben allemaal iets in onze kast dat we nooit droegen. Destijds was het een geweldig idee om iets nieuws te proberen, maar uiteindelijk droeg je het nooit omdat jij het niet was…
Ik probeer je niet te vertellen nooit iets nieuws te proberen, integendeel. Probeer nieuwe dingen, verschillende kleuren, glad of met kant, string of hipster, maar zorg er altijd voor dat het bij je persoonlijkheid past. Als het te verschillend is van wat je normaal draagt, is het onwaarschijnlijk dat je het gaat dragen. Je weet het beste wat bij je past!

Kleuren

Kleurrijke of neutrale kleuren? Donker of licht? Het is leuk om te variëren in kleuren voor verschillende outfits en gelegenheden. Sommige outfits hebben echter wat extra aandacht nodig, vooral witte of doorschijnende kleding. Niet iedereen hoeft te weten wat je draagt. Je eerste gedachte is misschien wit ondergoed. Dit is niet altijd de beste oplossing, omdat het nog steeds zichtbaar is… Een betere keuze kan zijn om een kleur te kiezen die dicht bij je huidskleur ligt. Bijvoorbeeld Blush van de LingaDore Daily collectie. Vanwege het kleine verschil in contrast tussen beha en huidskleur.

Kies de juiste maat

Wat als u problemen ondervindt bij het verkrijgen van de juiste maat beha. Veel vrouwen hebben met dit probleem te maken en dragen de verkeerde maat bh. Bekijk onze meettips hier. Als dit je niet heeft geholpen, kun je het altijd aan de experts vragen. In lingeriewinkels helpen ze je graag met het vinden van de juiste maat. Het voelt misschien een beetje ongemakkelijk, maar als je eenmaal de juiste maat beha’s draagt, is het de moeite waard. Gebruik onze winkelzoeker om een winkel bij jou in de buurt te vinden!