Shop de badmode collectie

 

Shop op categorie

   

Shop de Beach collectie

   

Shop de lingerie collectie

   

Shop Homewear collectie

Dress to impress

Shop de lingerie collectie

 

 

Shop de nieuwste trends

 

@LingaDore_Official op Instagram

 

 

Shop onze Instagram looks

 

Ik ben op zoek naar

Inspiratie voor jou!

Be adventurous or relaxed | But never dull

Luxe lingerie voor iedere vrouw

LingaDore staat voor betaalbare, luxe dameslingerie. Onze collecties hebben stoer, natuurlijk en puur imago, met modieuze uitstraling. In LingaDore’s constante streven naar de perfecte pasvorm, wordt gebruik gemaakt van de nieuwste innovaties op het gebied van materiaalbewerking en productietechnieken. Dat is gegarandeerd te voelen en te zien. De dames lingerie collectie richt zich op iedere vrouw en is bereikbaar voor elke portemonnee.

Uitgebreide collectie van LingaDore

Luxe en betaalbare dames lingerie koopt u online bij LingaDore. Onze prachtige lingerie collecties – Daily, Lounge, Moments, LingaDore, Night, Beach – zijn zeer uitgebreid en divers, waardoor iedere vrouw haar lingerie set geheel naar wens kan samenstellen. Alle lingerie sets zijn namelijk beschikbaar van een A tot F cup, 70-85/90, XS tot XXL. Bestelt u dan direct en gemakkelijk via onze webshop!

Betaalbare en mooie lingerie koopt u bij ons

Mooie lingerie te duur? Het hoeft niet. Bij LingaDore heeft u de mooiste lingerie voor een betaalbare prijs. Onze uitgebreide lingerie collecties zijn er voor iedere vrouw en voor meerdere gelegenheden. Denkt u aan lingerie voor dagelijks gebruik, voor ’s nachts, op het strand of voor andere zeer speciale momenten. Al de lingerielijnen van ons zijn zeer uitgebreid, waardoor elke vrouw gegarandeerd een perfect passend model kan vinden.