Verzenden & Bezorgen

U heeft een bestelling op LingaDore.nl geplaatst. U wilt uw aankoop natuurlijk zo snel mogelijk ontvangen. Hieronder vindt u alle informatie over de verzendprocedure van LingaDore.nl.

Vandaag besteld, wanneer in huis?

Wanneer u een artikel voor 15:00 uur online op LingaDore.nl bestelt en betaalt, probeert LingaDore.nl uw bestelling dezelfde dag nog te versturen. In de meeste gevallen ontvangt u uw bestelling dus binnen 3 werkdagen. Echter, in perioden van extreme drukte, bij bestellingen op nationale feestdagen, of in geval van drukte bij de bezorgdienst, kan de levertermijn 1 á 2 dagen uitlopen. Bestelling die in het weekend worden geplaatst en betaald (vrijdag na 14:00 uur, zaterdag en zondag) worden in principe op maandag verstuurd en vervolgens binnen 1 á 2 werkdagen bezorgd.

Wanneer u een artikel voor 15:00 uur online op LingaDore.nl bestelt en betaalt, probeert LingaDore.nl uw bestelling dezelfde dag nog te versturen. In de meeste gevallen ontvangt u uw bestelling dus binnen 3 werkdagen. Echter, in perioden van extreme drukte, bij bestellingen op nationale feestdagen, of in geval van drukte bij de bezorgdienst, kan de levertermijn 1 á 2 dagen uitlopen. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst en betaald (vrijdag na 14:00 uur, zaterdag en zondag) worden in principe op maandag verstuurd en vervolgens binnen 1 á 2 werkdagen bezorgd.

Wanneer u een artikel voor 12:00 uur online op LingaDore.nl bestelt en betaalt, probeert LingaDore.nl uw bestelling dezelfde dag nog te versturen. In de meeste gevallen ontvangt u uw bestelling dus binnen 3 werkdagen. Echter, in perioden van extreme drukte, bij bestellingen op nationale feestdagen, of in geval van drukte bij de bezorgdienst, kan de levertermijn 1 á 2 dagen uitlopen. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst en betaald (vrijdag na 14:00 uur, zaterdag en zondag) worden in principe op maandag verstuurd en vervolgens binnen 1 á 2 werkdagen bezorgd.2

Bestel- en bezorgprocedures

Uw pakket wordt door ons meegegeven aan PostNL. Op het moment dat wij dit doen, krijgt u een email van PostNL In deze email staat een Track & Trace link van PostNL waarmee u de bezorging van uw pakket in de gaten kunt houden.

Bent u niet thuis wanneer de postbode bij u komt, dan biedt PostNL het pakket de volgende werkdag, of zaterdag, opnieuw bij u aan.

Kan de postbode het pakket de tweede keer ook niet afleveren, dan krijgt u een kennisgeving van hem/haar in uw brievenbus. Op deze kennisgeving staat weergegeven waar u uw pakket kunt afhalen. U kunt gevraagd worden uw legitimatiebewijs te tonen bij het afhalen van uw pakket, neem deze voor de zekerheid dus altijd mee.

Uw pakket wordt door ons meegegeven aan DHL. Op het moment dat wij dit doen, krijgt u een email van DHL. In deze email staat een Track & Trace link van DHL waarmee u de bezorging van uw pakket in de gaten kunt houden.

DHL biedt voor Duitse klanten een unieke service. Na een eenmalige registratie op www.Paket.de kunt u aangeven wat uw voorkeuren m.b.t. het bezorgen en retourneren van pakketten uit webshops zijn. Nadat u dit heeft ingevuld worden al uw bestellingen in vervolg precies volgens uw voorkeuren bezorgd.

Heeft u zich nog niet geregistreerd op www.Paket.de, en bent u niet thuis wanneer de postbode bij u komt, dan krijgt u een kennisgeving van hem/haar in uw brievenbus. Op deze kennisgeving staat weergegeven waar u uw pakket kunt afhalen. U kunt gevraagd worden uw legitimatiebewijs te tonen bij het afhalen van uw pakket, neem deze voor de zekerheid dus altijd mee.

Verzendkosten

LingaDore.nl verstuurt bestellingen uit Nederland en België gratis met PostNL pakketpost. De Duitse bestellingen worden gratis met DHL verstuurd. Hierdoor zijn de risico’s op vermissing, schade of diefstal tijdens het transport van de bestelling beperkt. In onderstaand schema vindt u de bezorgkosten en levertermijn per land. Let op, de levertermijnen zijn een indicatie van PostNL/DHL vanaf het moment dat LingaDore het pakket aan PostNL/DHL overdraagt. LingaDore kan deze levertermijnen niet garanderen.

* Let op: Bij informatie dient de kanttekening geplaatst te worden dat LingaDore een bestelling pas verwerkt op het moment dat de betaling is ontvangen. Tussen het afboeken van uw rekening en de bijboeking op de bankrekening van LingaDore.nl kan enige werkdagen verschil zitten.

LandVerzendkostenLevertermijn (werkdagen)
NederlandGratis1
DuitslandGratis1
BelgiëGratis2
Frankrijk€ 4,95 (Vanaf €50,- gratis)2
Groot-Brittannië€ 4,95 (Vanaf €50,- gratis)2
Oostenrijk€ 4,95 (Vanaf €50,- gratis)2
Spanje€ 4,95 (Vanaf €50,- gratis)2
Italië€ 4,95 (Vanaf €50,- gratis)2