LingaDore Test Team

Testers gezocht!
Word lid van het LingaDore test team ❤

Wij laten graag onze klanten aan het woord. We horen dan ook graag jullie mening over onze artikelen. Wat verwacht je van lingerie, badmode of loungewear? Wat bevalt je aan onze producten en wat kan er misschien nog beter? We richten daarom een LingaDore test team op en daarvoor zoeken we jou! De leden van dit exclusieve team krijgen de nieuwste LingaDore artikelen om te testen.

Als lid van het LingaDore test team ontvang je regelmatig een artikel om te testen. Het artikel dat je ontvangt om te testen mag je houden!
Wat wij hiervoor terugvragen is een leuk blog-artikel met foto’s over het geteste product. Lijkt je dit wat? Meld je dan nu aan en wellicht mag jij je binnenkort een lid van het LingaDore test team noemen!

Volg ons alvast op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven!

.

Stappenplan Test Team

  Welke collectie zou je graag willen testen? (verplicht)
  LingerieBadmodeLoungewear

  Cupmaat (verplicht)
  ABCDEFG

  Omvangsmaat (verplicht)
  707580859095100

  Kledingmaat (verplicht)
  XSSMLXLXXL

  *Wanneer je je aanmeldt voor het LingaDore test team geef je toestemming voor het ontvangen van informatie, nieuws en promotionele acties omtrent onze producten. Ook ga je akkoord met onze privacyverklaring. Uiteraard kun je op elk gewenst moment uitschrijven. Onderaan elke nieuwsbrief is een afmeldlink te vinden.