Lingerie set

Lingerie set kopen? Dan bent u bij LingaDore aan het juiste adres. Ons jonge, maar snelgroeiende modemerk heeft als doel om luxe lingerie sets voor iedere vrouw bereikbaar te maken. Onze lingerie collecties worden door de beste fabrikanten en met de beste materialen gemaakt. Dat voelt u. De pasvorm is ultiem en de afwerking van alle lingerieproducten is zeer gedetailleerd. De collecties van LingaDore – Daily, Lounge, Moments, LingaDore, Nights, Beach – zijn bovendien zeer uitgebreid en divers, waardoor iedere vrouw haar lingerieset geheel naar wens kan samenstellen. Alle collecties zijn namelijk beschikbaar van een A tot F cup, 70-85/90, XS tot XXL. Bestel uw betaalbare en mooie lingerie set direct in onze webshop.

Waarom een lingerie set van LingaDore?

  • Luxe en betaalbare lingerie set
  • Goede pasvorm
  • Eigen designafdeling
  • Zeer gedetailleerd

Luxe en betaalbare lingerie set koopt u bij LingaDore

LingaDore spreekt de moderne vrouw aan op haar vrouwelijkheid, romantische inborst en gevoel voor design ontwerpen van hoge kwaliteit. De lingerie set is verfijnd met prachtige borduursels. Dit geeft een lingerieset een extravagante en sensuele uitstraling. De ontwerpen, van onze designafdeling, versterken de vrouwelijke vormen en benadrukken de schoonheid van de vrouw. In LingaDore’s constante streven naar de perfecte pasvorm, wordt gebruik gemaakt van de nieuwste innovaties op het gebied van materiaalbewerking en productietechnieken. Het merk richt zich op iedere vrouw en is bereikbaar voor elke portemonnee. Niet voor niets hanteert LingaDore als motto: betaalbare luxe voor iedereen.

Ik koop mijn lingerie bij LingaDore

LingaDore staat voor betaalbare, luxe lingerie sets. De lingerie collecties van LingaDore bevatten prachtige embroideries, kanten details en hoogwaardige applicaties. Een LingaDore lingerie set heeft een sensueel en extravagant Frans imago, met modieuze uitstraling. Bent u geïnteresseerd geraakt in onze lingerie sets? Bestelt u dan direct via onze webshop! We zien uw bestelling dan ook graag verschijnen. Binnen enkele werkdagen heeft u uw lingerie set in huis.