Lingerie

Lingerie kopen? Dan bent je bij LingaDore aan het juiste adres. Wij hebben als doel om luxe lingerie voor iedere vrouw bereikbaar te maken. Onze collecties worden door de beste fabrikanten en met de beste materialen gemaakt. Dat voelt u. De pasvorm is ultiem en de afwerking van alle lingerieproducten is zeer gedetailleerd. LingaDore is verfijnd met prachtige borduursels. Dit geeft het merk een extravagante en sensuele uitstraling. De ontwerpen versterken de vrouwelijke vormen en benadrukken de schoonheid van de vrouw. De collectie richt zich op elke vrouw en is bereikbaar voor elke portemonnee. Niet voor niets hanteert LingaDore als motto: betaalbare luxe voor iedereen.

Luxe en betaalbare lingerie koop je bij LingaDore

LingaDore spreekt de moderne vrouw aan op haar vrouwelijkheid, romantische inborst en gevoel voor design ontwerpen van hoge kwaliteit. De series van LingaDore – Daily, Lounge, Moments, LingaDore, Nights, Beach – zijn bovendien zeer uitgebreid en divers, waardoor iedere vrouw haar lingerie set geheel naar wens kan samenstellen. Alle collecties zijn namelijk beschikbaar van een A tot F cup, 70-85/90, XS tot XXL. Tegen de verwachting in, betaal je voor de luxe lingerie, niet de hoofdprijs. In LingaDore’s constante streven naar de perfecte pasvorm, wordt gebruik gemaakt van de nieuwste innovaties op het gebied van materiaalbewerking en productietechnieken.

Waarom je kiest voor lingerie van LingaDore

Ik koop mijn lingerie bij LingaDore

LingaDore staat voor betaalbare, luxe lingerie. De lingerie collecties van LingaDore bevatten prachtige embroideries, kanten details en hoogwaardige applicaties. LingaDore lingerie heeft een sensueel en extravagant Frans imago, met modieuze uitstraling. Ben je geïnteresseerd geraakt in onze lingerie? Bestel dan direct via onze webshop! Voordeel is dat onze basiscollectie altijd op voorraad is. We zien je bestelling dan ook graag tegemoet. Binnen een paar dagen heb je je lingerie in huis.