Maak je klaar voor de zomer van 2016!

Maak je klaar voor de zomer van 2016!

De denim trend is weer terug! Maar is deze trend ooit verdwenen?

Jeans werden vroeger geïntroduceerd als werkbroek voor cowboys, maar denims is nu een onderdeel van onze mode. Een echte musthave! Elk seizoen zie je nieuwe denim items. Vaak met een twist.

Dit seizoen vind je de denim trend ook terug in onze LingaDore Beach Collectie. Het assortiment Indigo bestaat uit 5 items, voor iedere vrouw een passende stijl! Een bandeau bh, een haltebikini of een gel bikini. Perfect te combineren met de 2 bikini slips. Elke vrouw kan bij deze slips kiezen hoeveel taille/buik ze willen laten zien.

Laat je inspireren door onze styling tips!

Dit Indigo assortiment is geweldig te combineren met blauwe, witte en gele kledingstukken. En indigo is geschikt voor vrouwen met een lichte of donkere huid.

Wil je grotere borsten en een voller decolleté creëren? Dan is de gel bh de juiste keuze. De gelpads in de cups geven je borsten direct een maatloost. Dankzij de ondersteunende beugels kan deze gel bh ook gedragen worden door dames met grotere borsten.

Heeft u kleinere en/of stevige borsten? Dan is de Indigo Bandeau bh de juiste keuze voor jou! De zijkanten van de beha hebben aan de binnenkant siliconen tape en zorgen er zo voor dat de bh goed blijft zitten. Zelfs als je een diepe duik in het water neemt. Bovendien wordt de bh geleverd met afneembare en verstelbare halternek bandjes, in bijpassende print.

Indigo bevat ook onze best verkochte bikinistijl: de bikini met halternek. De bandjes van deze bikini top zijn ook normaal te dragen. Deze voorgevormde bikini met halternek is een goede stijl voor vrouwen met zowel kleinere als grotere borsten.

Hou je van de denim trend?

LEAVE A COMMENT


Chat openen