Nieuw binnen! Verschillende super handige accessoires

Sticky push ups, bra extenders, fashion tape, comfort straps en magic nipples; vijf geweldige handige accessoires maar wat zijn ze precies en hoe gebruik je ze het beste?

Lees snel meer!

Sticky Push Up

De LingaDore Sticky Push up pads zijn pads die ervoor zorgen dat je meer décolleté kan creëren, dit natuurlijk wel op een subtiele manier! De siliconen plaklaag zorgt ervoor dat deze pads die gemaakt zijn van stevige foam-vulling perfect op hun plek blijven zitten.

De Sticky Push up pads zijn niet alleen in je bh te gebruiken maar ook in je bikini, ideaal voor als je lekker gaat zwemmen.

Als je ze bestelt krijg je een doosje met daarin 1 paar one size fitting pads in een beige kleur. Gebruik je de pads een keertje niet? Laat deze dan drogen en bewaar ze vervolgens op een droge schone plaats, bijvoorbeeld weer terug in het doosje.

Shop hier de Sticky Push up pads.

Bra Extender

Ken je dat gevoel, dat je bh te strak zit of dat hij te pijnlijk begint te worden? Dan is de bra extender de oplossing! Ideaal en vooral erg handig de LingaDore Bra Extenders een verlengstuk voor je bh, om de omtrek te vergroten.

Deze Bra Extenders zijn te gebruiken bij bh’s met twee haakjes en zijn eenvoudig vast te haken aan je bh en zitten er comfortabel. Ook ideaal voor tijdens de zwangerschap.

Deze handige verlengstukken zijn verpakt per 3 stuks in de kleuren wit, zwart en nude.

Shop hier snel jouw Bra Extenders.

Fashion tape

Altijd al benieuwd geweest wat het geheim is van de Hollywood-sterren tijdens het dragen van de meest diep uitgesneden tops en jurkjes? Fashion tape is het geheim!

LingaDore Fashion tape zorgt ervoor dat topjes of openvallende halsuitsnijdingen niet meer afzakken en elk kledingstuk perfect op hun plaats blijft zitten. Een diep uitgesneden decolleté kan met vertrouwen gedragen worden en gênante situaties worden voorkomen.

Ook handig voor het repareren van je kleding. De rol heeft maar liefst 310 cm aan tape. De tape is zacht voor je huid en eenvoudig te verwijderen.

Shop hier snel jouw Fashion tape.

Comfort straps

Zo irritant die knellende of juist afzakkende schouderbandjes van je bh. De LingaDore Comfort Straps zijn hiervoor de oplossing, zij verminderen het knellen op de schouders en voorkomen ook het afzakken van de schouderbandjes.

De Comfort Straps zijn gemakkelijk in gebruik, je plaats ze op je schouder en schuift het schouderbandje er tussendoor. Ze zijn gemaakt van siliconen wat ervoor zorgt dat ze comfortabel zitten en herbruikbaar zijn. Geschikt voor elk type bh en verkrijgbaar in een nude kleur.

Shop hier jouw Comfort straps.

Magic nipples

De LingaDore Magic Nipples zijn zachte siliconen nipple covers in een nude kleur. Ze maken geprononceerde tepels onzichtbaar en zijn perfect om te dragen onder strakke kleding of juist dunne stoffen.

De Magic Nipple covers zijn herbruikbaar en te reinigen met water en milde zeep. Er wordt afgeraden de Nipple Covers langer te dragen dan 8 uren achter een volgend.

Shop hier de Magic Nipple covers.