Retourinfo

/Retourinfo
Retourinfo 2017-06-21T10:41:28+00:00

Retourneren / Ruilen

U heeft uw bestelling van LingaDore.com ontvangen, maar u wilt uw aankoop niet houden. Dat kan natuurlijk voorkomen. We kunnen ons voorstellen dat uw bestelling niet goed past, dat het in de verkeerde kleur of maat is geleverd, dat het niet is wat u had verwacht of dat de bestelling beschadigd is aangekomen.

Retourneren is zeer eenvoudig!

In Nederland en Duitsland is retourneren kosteloos. In België (en overige landen buiten Nederland en Duitsland) betaalt u zelf voor de retourzending van uw pakket. Lees een uitgebreidere uitleg hieronder:

Nederland

LingaDore vindt het erg belangrijk het retourproces zo klantvriendelijk mogelijk in te richten. Daarom hebben we bij uw bestelling een retouretiket meegestuurd. U kunt deze sticker op de originele verpakking plakken en, binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling, inleveren bij een PostNL service punt (zie website PostNL voor een service punt bij u in de buurt). Retouren vanuit Nederland zijn kosteloos, u betaalt dus niets voor uw retourzending.

Duitsland

In Duitsland werkt LingaDore met DHL Paket. Ook hier werkt retourneren zeer eenvoudig. Bij uw bestelling is een retouretiket bijgevoegd. U kunt deze sticker op de langste zijde van het retourpakket plakken en, binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling, inleveren bij een DHL service punt, , inleveren bij een postkantoor, Packstation of Paketbox. (zie website DHL voor een service punt bij u in de buurt). Retouren vanuit Duitsland zijn kosteloos, u betaalt dus niets voor uw retourzending.

Tip voor Duitse klanten: Registreer u eenmalig op www.Paket.de om zowel de bezorging als de retourprocedure geheel aan uw persoonlijke wensen aan te passen.

België en overige landen

Ook in België en overige landen is de retourprocedure zeer eenvoudig. Bij uw bestelling is een retourformulier bijgevoegd. U kunt dit formulier eenvoudig invullen en bijvoegen bij uw retourpakket. Lever uw retourpakket vervolgens, binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling, in bij een postkantoor of servicepunt bij u in de buurt. Het retouradres voor de zending is LingaDore, Helmkamp 46F, 7091HR Dinxperlo, Nederland.

De kosten voor het retour zenden van uw bestelling zijn voor uw eigen rekening.

Tot het moment dat het pakket bij LingaDore wordt ontvangen, bent u verantwoordelijk voor de retourzending. Vraag dus altijd om een bewijs van verzending en bewaar deze goed.

Terugbetaling

Wanneer LingaDore uw retour in goede orde heeft ontvangen (artikelen zijn ongebruikt en bij voorkeur nog in de originele verpakking, originele labels zijn nog aanwezig en artikelen zijn onbeschadigd), stort LingaDore het aankoopbedrag (incl. eventuele verzendkosten bij het terugsturen van de gehele bestelling) binnen 14 dagen terug op uw rekeningnummer.

Modelformulier voor herroeping

Dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen

  • Aan LingaDore, Helmkamp 46-F, 7091 HR Dinxperlo, Nederland, +31(0)315 65 32 02, info@lingadore.com:
  • Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgnde dienst (*) herroep/herroepen (*)
  • Besteld/ Ontvangen (*) op
  • Naam/Namen consument(en)
  • Adres consument(en)
  • Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)
  • Datum

Ruilen

Wilt u een artikel ruilen voor een ander LingaDore artikel? Stuurt u dan het te ruilen artikel retour zoals hierboven omschreven. Het aankoopbedrag wordt door LingaDore binnen 30 dagen teruggeboekt op uw rekening. U kunt het gewenste artikel dan opnieuw op LingaDore.com bestellen.

Cadeaubon en sale artikelen

LingaDore accepteert ook retouren die met een cadeaubon zijn betaald. Na ontvangst van uw retourzending sturen wij u zo spoedig mogelijk een couponcode. De waarde van deze couponcode staat gelijk aan de waarde van de retourzending.

Ook sale artikelen en speciale aanbiedingen kunnen worden geretourneerd. Voor het retourneren van deze artikelen gelden dezelfde voorwaarden als voor het retourneren van niet afgeprijsde artikelen.

X

Bij inschrijving voor onze nieuwsbrief ontvang je maandelijks een commerciële nieuwsbrief.
Je kunt je te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief. De afmeldlink vind je onderaan elke nieuwsbrief.

Lees hier onze uitgebreide privacy verklaring.

Ben je nog geen 16? Dan moet iemand met ouderlijk gezag (mede)toestemming geven om je aan te mogen melden voor de LingaDore nieuwsbrief.