Rode lingerie brengt geluk!

Wat als je nog maar één kleur lingerie mocht dragen? Welke kleur zou je dan kiezen? Klassiek en veilig zwart, minimalistisch wit? Of ga je voor sexy rode lingerie?

Wist je dat in een aantal landen roodgekleurde lingerie gelukt brengt? Vrouwen in Spanje, Italië en Chilli krijgen dan ook vaak roodgekleurde lingerie tijdens kerst, zodat ze dit kunnen dragen op Oudejaarsavond. Dit zou namelijk geluk brengen voor het nieuwe jaar. Maar ook in Nederland wordt rode lingerie steeds populairder. En niet alleen tijdens Valentijn of Kerst. Dus verras jezelf of je partner eens met een spannend, rood lingeriesetje!

Wij hebben alvast een paar rode setjes voor je geselecteerd.

Wat is jouw favoriete kleur lingerie?

 

 

 

 

Rode lingerie

De kleur rood staat voor liefde en passie. Veel mensen denken dat zij bepaalde kleuren niet kunnen dragen. Dit is niet waar. Iedereen kan alle kleuren dragen doordat er zoveel verschillende tinten zijn. De tint van de kleur is erg belangrijk; een zacht rood wordt anders ervaren dan een fel rood. Wist je trouwens dat je rode lingerie perfect kunt dragen onder witte kleding? Je lingerie is dan namelijk niet zichtbaar!

Lady in red

Bewaar je je rode lingerie het liefst voor speciale gelegenheden? Dan is Valentijnsdag, Kerst of je jubileum een goed moment om de liefde te vieren! Voel je speciaal met onze rode lingerie setjes.