Sneak Preview Voorjaar | Zomer 2017

De winter komt tot z’n einde en de voorjaar en zomer collectie is bijna hier. Om je vast enthousiast te maken voor de Voorjaar | Zomer 2017 collectie. Geven we je een kleine sneak preview!

LingaDore Beach

Met 9 beachwear series kan iedereen haar perfecte bikini vinden bij LingaDore. Wij hebben 8 mooie collecties gemaakt met prints en effen kleuren met matchende beach accessoires. Nieuw in de LingaDore Beach collecties zijn de sport tops. Deze hebben een erg sportieve uitstraling en geven geweldig support. Ook nieuw zijn de samengevoegde voorkanten van onze tankini’s en badpakken. Dit geeft een optische vorm en afslank effect op je lichaam en zijn beschikbaar in print en effen kleuren. Net zoals de afgelopen 2 jaar zijn ook deze series verkrijgbaar in kindermaten. Jij en je dochter kunnen samen naar het strand in dezelfde style!

LingaDore Lingerie

Onze Lingerie collectie is gebaseerd op de zoetheid van de zomer. De prachtige pasteltinten en de bekende LingaDore details maken ze onweerstaanbaar, net als de snoepjes waarop ze zijn gebaseerd! De vintage bloemenprint van de ijslolly is een lust voor het oog en de luchtige stof houdt je koel in de hitte van de zomer.

Moments by LingaDore

Koel de hete zomeravonden af met je favoriete drankjes; Limonade, Sangria, Cosmopolitan en Ice Cubes. Vooral omdat dit de namen zijn van de Moments by LingaDore collectie. Zo is de Ice Cube voorzien van een bijzondere satijnstof met ruitpatroon en bijpassend kant.

Lingadore Lounge

Ontsnap aan het drukke dagelijkse leven, met onze serene en pure LingaDore Lounge collectie bent u gekleed om ontspannen. Met rustige en natuurlijke tinten garanderen deze series u om te lounge en tot rust te komen. We hebben een assortiment met een trendy retro-stijl en een katoenen serie met een subtiel dobby-effect.