Summer is coming!

Misschien verlang je nog terug naar je laatste vakantie, of droom je al van de komende zomer aan het strand. Die perfecte zomerdagen worden nog beter met een prachtige bikini. Om je te helpen bij de trends van de zomer van 2017 hebben we drie trends verbonden aan de nieuwe LingaDore Beach collectie.

Prints

De zomer is het seizoen van de kleur en de zomer van 2017 zal kleurrijk zijn! Verschillende prints maar ook effen gekleurde beachwear zullen het strand kleuren. Vooral bloemenprints zul je veel tegenkomen in 2017.  De Japanese Flower, Tropical Cocktail en Denim prints passen hier dan ook perfect bij. Houd je meer van een neutrale print, dan zit je goed met de Natural Beauty of Butterfly print. Er is een print voor iedereen!

Sporty Look

Terwijl de fitgirls Instagram overnemen kun jij die sportieve look ook overnemen. Met de nieuwe sports top in Feather en Butterfly print. De sports top geven niet alleen een sportieve look maar ook de ondersteuning die je nodig hebt. Een andere sportieve stijl is de Bandeau BH. Deze bikini is er in twee stijlen; sportief en vrouwelijk. De sportieve versie heeft een stoere rits aan de voorkant en is er in de prints Japanese Flower en Pineapple. De vrouwelijke versie  is de Hakuna Matata, deze heeft gedraaide stof op de cups wat een prachtig effect geeft.

 

Tankini

Een verwachte hit in 2017 is de Tankini in Denim, Natural Beauty print of effen kleuren. De Natural Beauty print en effen serie hebben een geplooide voorkant. Dit geeft een optisch slank en vormend effect. De cups in deze Tankini’s zijn voorgevormd om je de ondersteuning te geven zonder beugels.

Bekijk de gehele collectie in de webshop!