Zeg hallo tegen de herfst met LingaDore Lounge

lingadore-lounge-fleur-bo-demi-2

LingaDore Lounge

Iedereen vindt het heerlijk om te loungen in LingaDore. Komend AW16-seizoen brengt LingaDore een paar comfortabele, trendy loungewear-collecties genaamd Serena, Fleur en Demi. Alle stijlen zijn perfect om in te slapen, loungen of een wandeling in het park te maken.

De trendkleuren van de komende seizoenen zijn bloesem, donkerblauw en donkergrijs. Deze 3 modekleuren combineren perfect samen tot een vintage bloemenprint; die de hele loungewear collectie moeiteloos bij elkaar brengt.

Stoffen die worden gebruikt voor de loungewear collectie zijn zeer zacht, comfortable en van hoge kwaliteit. Er zijn items met linnen, viscose en badstof (jogging) stijlen met katoen; zodat iedereen zijn ultieme lounge-outfit kan creëren.

Fleur & Serena

Fleur & Serena

Naast de diverse tops en jurken met lange mouwen in alle trendkleuren en in de vintage bloemenprint zijn er jogging sweaters met speciaal gevlocten halzen, bijpassende joggingbroek en palazzo broek; een echte opkomende trend gebaseerd op de uitlopende broek uit de jaren 70. Om ervoor te zorgen dat je warm blijft, biedt LingaDore Lounge een donkerblauwe poncho, gemaakt van hoogwaardig koraalfleece. Natuurlijk is ook normale lange broek met koorden aan de beenopeningen om te strikken en een tregging in de collectie opgenomen.