Zomer komt eraan!

Misschien denk je terug aan je laatste vakantie of droom je van middagen op het strand. Die perfecte zomermomenten hebben mooie strandkleding nodig. Om je wat houvast te geven in de trends van de zomer van 2017 hebben we drie trends uitgekozen en deze gecombineerd met de LingaDore Beach Collection.

Prints

De zomer is het kleurseizoen en de zomer van 2017 wordt kleurrijk. Verschillende prints en effen unikleurige beachwear kleuren dit jaar van het strand. Vooral bloemmotieven zullen talrijk aanwezig zijn. De Japanse bloemen-, tropische cocktail- en denim prints zijn perfect voor deze trends. Houd je meer van neutrale prints? Dan zal de print Natural Beauty of Butterfly meer naar je zin zijn. Er is een stijl voor iedereen!

Sportieve look

Terwijl fitgirls instagram overnemen, kun je die sportieve look ook aannemen. Met de nieuwe sporttop in veren- en vlinderprint. De sporttop biedt geweldige ondersteuning en geeft een sportieve uitstraling. Een andere sportstijl is de draadloze bandeau-bh. Deze top komt deze zomer in twee stijlen; sportief en vrouwelijk. De sportieve versie heeft een modieuze rits middenvoor en is verkrijgbaar in de stijlen Japanese Flower en Pineapple. De meer vrouwelijke bandeau-bh is de Hakuna Matata met een gedraaide stof op de cups.

Tankini

Een verwachte hit voor 2017 is de tankini met de print Denim en Natural of in effen uni-kleuren. De Natural-print en effen uni-kleuren hebben verzamelpanelen. Deze gesloten voorkanten hebben een optisch vormend en afslankend effect op uw lichaam. De cups in deze Tankini’s zijn voorgevormd om de nodige ondersteuning te geven, zonder beugel.

Bekijk al de badmode in onze webshop!