Zomertrends die je niet mag missen in je lingerie lade

Zomertrends die je niet mag missen in je lingerie lade

Zomertrends die je niet mag missen in je lingerie lade

Benieuwd naar welke modetrends je deze zomer tegenkomt op straat? LingaDore laat je de meest eye-catching trends zien en geeft jou advies welke lingerie het beste bij deze trends past.

 

Groen als gras

Zachte sorbet kleuren zijn deze zomer razend populair! Vooral lichtgroen en lichtoranje zijn trendy. Bij LingaDore hebben we een zwak voor deze mooie, zachte kleuren!

Snow white

Met wit kan je niet fout gaan! Deze kleur is elk jaar een trend. Zomers, speels en wij hebben bij voorkeur een beetje transparant. Perfect om te dragen onder elk type outfit! LingaDore heeft 2 zomers witte series in haar collectie deze zomer.

Blog - Trends lingerie SS16-4

Kleur mijn wereld

Hou je van opvallend en vind je het leuk om lekker veel kleur toe te voegen aan je outfit? Kijkende naar de trends op de catwalk, gaan we voor veel kleur deze zomer!

Blog - Trends lingerie SS16-3

Wie is de vrouw in het kant?

Wij van LingaDore zijn al een tijd verliefd, op transparant kant. Kanten tops, jurken en rokken. Met kant kan je nooit fout gaan, denken wij. Nu niet alleen voor op de catwalk maar ook voor in de LingaDore zomer collectie!

Blog - Trends lingerie SS16-2

Wil jij een van deze 4 trends toevoegen aan je lingerie lade? Shop dan de LingaDore collectie op www.lingadore.nl of zoek het voor jou dichtsbijzijnde LingaDore verkooppunt op https://www.lingadore.nl/zoek-winkel/.

LEAVE A COMMENT


Chat openen