Zomertrends die niet in je lingerielade mogen ontbreken

Home » Zomertrends die niet in je lingerielade mogen ontbreken
  • Lingerie trends SS16

Zomertrends die niet in je lingerielade mogen ontbreken

Benieuwd welke fashiontrends je aankomende zomer volop in het straatbeeld gaat zien? LingaDore laat je de meest opvallende trends zien en geeft je meteen tips welke lingerie hier het beste bij past!

 

Green as grass

Zachte sorbet kleuren zijn helemaal in deze zomer. Vooral de kleuren groen en oranje zijn helemaal hip. Wij bij LingaDore hebben een zwak voor deze mooie, zachte kleuren!

Blog - Trends lingerie SS16-1

Snow white

Met wit kun je nooit de fout in gaan. Dit is een kleur die elk jaar weer volop in het straatbeeld te zien is. Zomers, speels, en het liefst een tikkeltje transparant. Perfect onder elke outfit! LingaDore heeft dit seizoen 2 series in deze zomerse tint.

Blog - Trends lingerie SS16-4

Color my world

Houd je van gedurfd en wil je graag wat kleur toevoegen aan je outfit? Haal je hart dan maar op deze zomer. Als we de trends op de catwalk mogen geloven kiezen we dit seizoen voor kleur!

Blog - Trends lingerie SS16-3

Who’s the lady in lace?

Wij bij LingaDore zijn er al enige tijd helemaal gek van. Transparant kant. Kanten tops, jurken en rokjes. Met kant kun je in onze ogen niet fout gaan. Nu niet alleen te zien op de catwalk, maar ook in de zomercollectie van LingaDore.

Blog - Trends lingerie SS16-2

Wil je deze 4 trends toevoegen aan je lingerie lade? Shop dan de LingaDore collectie op www.lingadore.com of zoek de meest dichtstbijzijnde LingaDore retailer op https://www.lingadore.com/store-locator/.

2017-06-21T10:41:35+00:0024-03-'16|Blog, Inspiratie|

Laat een reactie achter

X
Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verhogen. Blijft u onze site gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Accepteer

Bij inschrijving voor onze nieuwsbrief ontvang je maandelijks een commerciële nieuwsbrief.
Je kunt je te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief. De afmeldlink vind je onderaan elke nieuwsbrief.

Lees hier onze uitgebreide privacy verklaring.

Ben je nog geen 16? Dan moet iemand met ouderlijk gezag (mede)toestemming geven om je aan te mogen melden voor de LingaDore nieuwsbrief.