Filter

Mooie, comfortabele dames slips zijn onmisbaar in elke garderobe. Een vrouw heeft nooit genoeg slips toch? Ben je op zoek naar een bijpassende slip bij je nieuwe bh? Of wil je je collectie gewoon uitbreiden? LingaDore heeft een uitgebreide collectie slips. Voor iedereen wat wils! Het begint allemaal bij een goede basis.

Dames slips: voor ieder wat wils

Houd je van kleur, of ga je liever voor neutraal? Voor sexy of comfortabel? . Ook jij hebt vast wel een voorkeur qua slips. LingaDore heeft een breed aanbod in dames slips, strings, brazilian briefs, shorts, hipsters en basic slips.

Perfecte pasvorm

Pasvorm is net als bij bh’s, ook bij slips erg belangrijk. Dames slip moet zo comfortabel zitten, dat je niet voelt dat je er één draagt. De slips van LingaDore hebben een geweldige pasvorm die comfort garandeert. De dames slips van LingaDore zijn verkrijgbaar in de maten XS-XXL.

Voor elke gelegenheid een andere slip

Verschillende gelegenheden vragen ook om ander ondergoed. Strakke kleding vraagt om (naadloos) glad ondergoed. Tijdens het sporten zit een boxer/ hipster weer prettiger. Heb je een leuk avondje gepland? Kies dan voor een string met kanten details, of een mooie brazilian slip. Vergeet ook de basics niet!