Ons verhaal

LingaDore vindt elke vrouw mooi, précies zoals ze is. De verschillende collecties versterken de vrouwelijke vormen en benadrukken de schoonheid van de vrouw. Wij stellen dan ook hoge eisen aan de pasvormen en kwaliteit van onze producten. De collectie richt zich op elke vrouw en is bereikbaar voor elke portemonnee. Niet voor niets hanteren wij als motto: betaalbare luxe voor iedereen.

LingaDore is een modemerk uit het oosten van Nederland dat haar lingerie, badmode en homewear collecties over de hele wereld verkoopt. De LingaDore vrouw is puur en avontuurlijk, een echte natural beauty, maar wel met een sexy touch. Onze collectie is erg divers. Van speciale items tot luxe basics. Het maakt daarom niet uit in welke mood je bent, LingaDore heeft items in elke stijl.

“Trouw blijven aan onszelf in een altijd veranderende wereld is de essentie van wie we zijn.”

LingaDore

Bij LingaDore vinden we dat onze producten voor zichzelf moeten spreken. Brenda Mendels maakt de collecties samen met het geweldige team dat we bij LingaDore hebben. Door haar inspiratie en door te voelen wat de trends zijn, vertaalt ze die naar prachtige collecties basic en luxe lingerie, nachtmode, badmode en lounge. Gemaakt van hoogwaardige materialen met een geweldige pasvorm. Wij vinden dat onze collecties een betaalbare prijs moeten hebben, daarom zijn onze prijzen gepositioneerd op de middelste prijscurve.

Onze klanten en verkopers zijn ons dierbaar. Wij geloven sterk in een open, eerlijke en directe manier van samenwerken. Samen creëren we een ketting, een band waarin Lingadore het voortouw neemt in een open benadering naar hun klanten, zodat we hun feedback kunnen blijven vertalen naar onze collecties. Door dit te doen, creëert LingaDore geweldige collecties voor de hedendaagse vrouwen die er vandaag zijn.

Mendels Fashion Group

Achter het merk LingaDore staat een klein toegewijd team, dat hard werkt, met passie en plezier. LingaDore is een onderdeel van Mendels Fashion Group dat in 1980 is opgericht in Dinxperlo, Gelderland. Naast het Nederlandse hoofdkantoor is er ook nog een vestiging in Hong Kong.

Bij LingaDore geloven we in de kwaliteit van ons product. We geven dan ook erg veel aandacht aan de kwaliteit van de gebruikte materialen en streven constant naar de perfecte pasvorm. Met meer dan 40 jaar ervaring in de lingeriebranche, is topkwaliteit dan ook gegarandeerd.

Private Label

Naast de productie van LingaDore, ontwerpt, produceert en levert Mendels Fashion Group ook ‘private label’ collections voor welbekende Europese merken, winkelketens en importeurs/distributeurs van lingerie. Voor deze klanten neemt Mendels Fashion Group het gehele productieproces uit handen. Zo verzorgt het de fitting, de benodigde documentatie en licenties, labeling, verpakking en het transport van de zending.

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op.