Lingerie online kopen? Dan doet u bij LingaDore. In onze webshop vindt u namelijk een breed scala aan lingerie. Denkt u hierbij aan sexy lingerie setjes met jarretels, prachtige korsetten en comfortabele strings. Verder kunt u bij ons kiezen uit nachtkleding en beenmode. Wij hebben als doel om luxe lingerie voor iedere vrouw bereikbaar te maken. Alle collecties worden door de beste fabrikanten en met de beste materialen gemaakt. En dat merkt u. De pasvorm is ultiem en de afwerking van alle lingerieproducten is zeer gedetailleerd. LingaDore is verfijnd met prachtige borduursels. Dit geeft het merk een extravagante en sensuele uitstraling. Onze collectie wordt altijd aangevuld met de nieuwste lingerie en kleding helemaal volgens de trends van dit moment. Lingerie online kopen doet u dus bij LingaDore.

Lingerie online kopen bij LingaDore

Ons modemerk spreekt moderne vrouw aan op haar vrouwelijkheid. Ze is puur en avontuurlijk, maar wel met een sexy touch. De natural beauty die graag controle over de situatie heeft, maar zich toch graag laat bevestigen in haar vrouw-zijn. Dat doet LingaDore graag. Wij vinden elke vrouw namelijk mooi precies zoals ze is. De ontwerpen versterken de vrouwelijke vormen en onderstrepen de schoonheid van de vrouw. De collecties zijn dan ook zeer uitgebreid en divers, waardoor iedere vrouw haar lingerie set geheel naar wens online kan samenstellen. Alle setjes zijn namelijk beschikbaar van een A tot F cup, 70-85/90, S tot XXL. Tegen de verwachting in betaalt u voor de lingerie niet de hoofdprijs. In LingaDore’s constante streven naar de perfecte pasvorm, wordt gebruik gemaakt van de nieuwste innovaties op het gebied van materiaalbewerking en productietechnieken.

Ik bestel mijn lingerie online bij LingaDore

LingaDore is een Nederlands modemerk dat haar collectie lingerie, ondermode en badmode over de hele wereld verkoopt. De lingerie collecties bevatten prachtige embroideries, kanten details en hoogwaardige applicaties. Bent u geïnteresseerd geraakt in onze lingerie? Bestelt u dan direct online via onze webshop! Voordeel is dat onze basiscollectie altijd op voorraad is. We zien uw bestelling dan ook graag tegemoet.

Lingerie online kopen

Waarom kiezen voor onze lingerie?

  • Luxe en betaalbare dames lingerie
  • Goede pasvorm
  • Eigen designafdeling
  • 6 verschillende collecties
Shop direct