Filter

LingaDore Daily Collectie: een perfecte bh voor elke vrouw

De LingaDore Daily Collectie is een schitterende mix & match collectie, speciaal ontworpen voor het drukke dagelijkse leven van elke vrouw. De collectie is beschikbaar in 4 basis kleuren: zwart, ivoor, rood en blush. Tevens worden er elk seizoen meerdere nieuwe limited edition kleuren toegevoegd. De uitgebreide Daily collectie bestaat uit veel verschillende stijlen en maten, allen voor opmerkelijk ‘alledaagse’ prijzen. LingaDore Daily is daarmee uitermate geschikt om dagelijks te dragen!

In 2015/2016 heeft LingaDore de Daily uni-fit bh’s gelanceerd: de uni-fit t-shirt bh en de uni-fit balconet bh! Deze bh’s hebben een speciale cup met elasticiteit aan de bovenkant. Hierdoor vormt de cup zich perfect naar je borsten. De onderkant van deze cups bevatten geen elasticiteit, waardoor de borsten niet gaan hangen en de support krijgen die ze nodig hebben. Tevens zijn de elastische schouderbandjes erg comfortabel en snijden ze niet in de schouders. De luxueuze kanten details tussen de voorgevormde cups en op de schouderbandjes geven deze t-shirt bh en exclusieve uitstraling, terwijl de voordelige prijs de bh verrassend betaalbaar maakt!

De Daily uni-fit t-shirt bh’s zijn beschikbaar in de maten ABCDE/F 70-90/85 en al verkrijgbaar voor slechts €39,95.

Wat zijn de overige styles in de LingaDore Daily Lace Collectie?

Naast deze twee toppers bestaat de Daily Collectie tevens uit 2 gel bh’s; met en zonder kant. Een triangle bh, 2 full coverage bh’s; met en zonder kant en een beugel bh. Naast maar liefst 8 bh’s, zijn er 4 slips zodat je je eigen perfecte dagelijkse lingerieset samen kunt stellen. Alle styles in de Daily Collectie beschikken over unieke eigenschappen die voor een perfecte pasvorm en een hoog comfort zorgen.

De uitgebreide Daily Collectie zorgt ervoor dat elke vrouw voorzien kan worden van dé perfecte bh en slip. Er zit namelijk voor elk type vrouw en borst een passende bh en slip in de collectie. In vele kleuren. Bijkomend voordeel is dat deze NOS collectie altijd op voorraad is!

You've just added this product to the cart: