Nachtmode

Filter

Denk je bij nachtmode aan een simpele, saaie pyjama? Think again. Bij LingaDore vind je een uitgebreide collectie aan slipdresses, body’s, bustiers en lange jurken. Creëer zo een sexy nightwear outfit voor elke nacht.

Lingerie is tegenwoordig een belangrijk onderdeel van de kledingcollectie van de vrouw. Nightwear wordt daarentegen nog vaak vergeten en wordt er al snel een oud shirt gepakt. Tijd voor verandering! Want jij wilt toch ook een schone slaapster zijn?

Comfortabele dames nachtmode

Een goede nachtrust is essentieel voor een productieve dag. De nachtmode collectie van LingaDore is erg uitgebreid. Ga je het liefst voor comfortabel? Bekijk dan onze homewear collectie. Deze is uitermate geschikt om ook in bed gedragen te worden. Comfortabele nachtmode is onmisbaar in de collectie van iedere vrouw!

Sexy nachtmode

Heb je het snel warm of ga je liever voor een sexier slaapsetje? Bekijk dan onze (satijnen) nachtmode collectie. Perfect voor de speciale avondjes. Supervrouwelijke slipdresses en negligés. Tops en shorts. Satijn met kanten details. We love it! Kies een setje dat perfect bij jou én het moment past. Enjoy the moment.

You've just added this product to the cart: