Over LingaDore

LingaDore

LingaDore vindt elke vrouw mooi, précies zoals ze is. De verschillende collecties versterken de vrouwelijke vormen en benadrukken de schoonheid van de vrouw. Wij stellen dan ook hoge eisen aan de pasvormen en kwaliteit van onze producten. De collectie richt zich op elke vrouw en is bereikbaar voor elke portemonnee. Niet voor niets hanteren wij als motto: betaalbare luxe voor iedereen.

LingaDore is een modemerk uit het oosten van Nederland dat haar lingerie, badmode en homewear collecties over de hele wereld verkoopt. De LingaDore vrouw is puur en avontuurlijk, een echte natural beauty, maar wel met een sexy touch. Onze collectie is erg divers. Van speciale items tot luxe basics. Het maakt daarom niet uit in welke mood je bent, LingaDore heeft items in elke stijl.

Mendels Fashion Group

Achter het merk LingaDore staat een sterk en enthousiast team

Achter het merk LingaDore staat een klein toegewijd team, dat hard werkt, met passie en plezier. LingaDore is een onderdeel van Mendels Fashion Group dat in 1980 is opgericht in Dinxperlo, Gelderland. Naast het Nederlandse hoofdkantoor is er ook nog een vestiging in Hong Kong.

Bij LingaDore geloven we in de kwaliteit van ons product. We geven dan ook erg veel aandacht aan de kwaliteit van de gebruikte materialen en streven constant naar de perfecte pasvorm. Met meer dan 40 jaar ervaring in de lingeriebranche, is topkwaliteit dan ook gegarandeerd.

Wil je meer weten over ons?

Private label

Naast de productie van LingaDore, ontwerpt, produceert en levert Mendels Fashion Group ook ‘private label’ collections voor welbekende Europese merken, winkelketens en importeurs/distributeurs van lingerie. Voor deze klanten neemt Mendels Fashion Group het gehele productieproces uit handen. Zo verzorgt het de fitting, de benodigde documentatie en licenties, labeling, verpakking en het transport van de zending.

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op.

Historie

LingaDore staat al meer dan een decennium voor betaalbare luxe. Lees hieronder het verhaal van LingaDore tot nu toe.
LingaDore succesvol wereldwijd gelanceerd.
LingaDore presenteert haar eerste badmode collectie: LingaDore Beach.
LingaDore’s nieuwe hoofdkantoor in Dinxperlo (Nederland) in gebruik genomen.
LingaDore winkel in Rusland geopend. LingaDore wint FD (Financieel Dagblad) Gazelle Award voor snelst groeiende bedrijf van Nederland.
De Nederlandse ontwerpers van LingaDore introduceren een nieuw merk: Het exclusieve Moments by LingaDore! LingaDore blijft maar groeien, resulterend in een tweede FD Gazelle Award.
Drie jaar op rij: De derde FD Gazelle Award voor LingaDore.
LingaDore publiceert haar eigen glossy, LingaDore Magazine.
LingaDore lanceert haar nieuwe website, inclusief webshop.
LingaDore introduceert de Daily Lace Uni-Fit t-shirt bh. Een absolute bestseller!
  • LingaDore breidt uit! Er wordt een nieuw magazijn gebouwd van ruim 1200m2.
    In februari wordt de nieuwe webshop gelanceerd!
  • In maart wordt de b2b webshop gelanceerd.
  • De succesvolle uni-fit collectie van LingaDore is genomineerd voor een Vrouw Awards.
Inhoud accordeon
Inhoud accordeon
Inhoud accordeon

De nieuwe B2C website is gelanceerd!