Over LingaDore

Lingadore

LingaDore is een Nederlands modemerk dat haar collectie lingerie, ondermode en badmode over de hele wereld verkoopt. Het modemerk spreekt de moderne vrouw aan op haar vrouwelijkheid. Ze is puur en avontuurlijk, maar wel met een sexy touch. De natural beauty die graag controle over de situatie heeft, maar zich toch graag laat bevestigen in haar vrouw-zijn. Dat doet LingaDore graag. 

LingaDore vindt elke vrouw mooi precies zoals ze is. De ontwerpen versterken de vrouwelijke vormen en benadrukken de schoonheid van de vrouw.  Dat doen wij graag. De collectie richt zich op elke vrouw en is bereikbaar voor elke portemonnee. Niet voor niets hanteren wij als motto: betaalbare luxe voor iedereen. Lees onze brand story hier.

Mendels Fashion Group

Achter het merk LingaDore staat een sterk en enthousiast team

Achter het merk LingaDore staat een sterk en enthousiast team – Mendels Fashion Group – dat gevestigd is in Dinxperlo (Gelderland). Mendels Fashion Group is een groothandel in hoge kwaliteit lingerie, nachtmode en badmode voor vrouwen. De groep werd opgericht in 1980 in Dinxperlo en heeft naast het Nederlandse hoofdkantoor ook nog een vestiging in Hong Kong. Bij LingaDore geloven we in de kwaliteit van ons product. We geven dan ook erg veel aandacht aan de kwaliteit van de gebruikte materialen en streven constant naar de perfecte pasvorm. Met meer dan 25 jaar ervaring in de lingeriebranche, is topkwaliteit dan ook gegarandeerd.

Private label

'Private label'collections

Naast de productie van LingaDore, ontwerpt, produceert en levert Mendels Fashion Group ook ‘private label’ collections voor welbekende Europese merken, winkelketens en importeurs/distributeurs van lingerie. Voor deze klanten neemt Mendels Fashion Group het gehele productieproces uit handen. Zo verzorgt het de fitting, de benodigde documentatie en licenties, labeling, verpakking en het transport van de zending.

Historie

LingaDore staat al meer dan een decennium voor betaalbare luxe. Lees hieronder het verhaal van LingaDore tot nu toe.
LingaDore succesvol wereldwijd gelanceerd.
LingaDore presenteert haar eerste badmode collectie: LingaDore Beach.
LingaDore’s nieuwe hoofdkantoor in Dinxperlo (Nederland) in gebruik genomen.
LingaDore winkel in Rusland geopend. LingaDore wint FD (Financieel Dagblad) Gazelle Award voor snelst groeiende bedrijf van Nederland.
De Nederlandse ontwerpers van LingaDore introduceren een nieuw merk: Het exclusieve Moments by LingaDore! LingaDore blijft maar groeien, resulterend in een tweede FD Gazelle Award.
Drie jaar op rij: De derde FD Gazelle Award voor LingaDore.
LingaDore publiceert haar eigen glossy, LingaDore Magazine.
LingaDore lanceert haar nieuwe website, inclusief webshop.
LingaDore introduceert de Daily Lace Uni-Fit t-shirt bh. Een absolute bestseller!
LingaDore breidt uit! Er wordt een nieuw magazijn gebouwd van ruim 1200m2. In februari wordt de nieuwe webshop gelanceerd! In maart wordt de b2b webshop gelanceerd. De succesvolle uni-fit collectie van LingaDore is genomineerd voor een Vrouw Awards.
Chat openen