Goed passende lingerie geeft je meer zelfvertrouwen

Het is verbazingwekkend, maar waar. Meer dan 80% van alle vrouwen draagt de verkeerde bh-maat. Wil je weten of je de juiste maat draagt? Bezoek dan een van onze verkooppunten en laat ze je bh-maat meten. Of probeer het zelf met behulp van onze super simpele instructies.

Kies de juiste maat
Het is belangrijk om regelmatig te meten, omdat je maat door de jaren heen kan veranderen. Door gewichtstoename of gewichtsverlies, ziekte, zwangerschap etc. Een bh in de juiste maat geeft je een mooier silhouet en is ook comfortabeler. Wanneer een bh niet langer comfortabel is, kiezen de meesten vrouwen waarschijnlijk voor een bh met een grotere omvangsmaat. Maar dit is niet altijd de beste keuze. Als je momenteel een van de onderstaande issues ervaart, draag je niet de juiste bh.

Mijn bh verschuift (iets)
De de omvang is waarschijnlijk iets te los. Daarom verschuift je bh. De oplossing is eenvoudig; een bh met een kleinere omvang. Draag je momenteel een 75C? Probeer dan een 70C. Deze bh heeft dezelfde cup als de 75C-bh, maar met een strakkere omvang.

De schouderbanden drukken in mijn schouders en irriteren de huid
Je schouderbanden zitten te strak. Draai ze los en je voelt meteen een verschil. Je hebt dit waarschijnlijk gedaan om meer steun van je bh te krijgen. Maar eigenlijk zou de steun moeten komen van je bh; niet van de schouderbandjes. Als de omvang onder je borsten te wijd voor je is, zijn je schouderbandjes verantwoordelijk voor al het gewicht en ondersteunen van je borsten. Daardoor snijden de bandjes in je huid snijden en laten ze soms pijnlijke rode vlekken op je schouders achter.

De schouderbandjes vallen steeds van mijn schouders
Als de schouderbandjes van je schouders blijven vallen, dan zijn de bandjes te los. Waarschijnlijk is de onderborstomvang van je bh ook te groot. Draag je een 80B? Probeer dan een 75B.

Mijn borsten omen uit de bovenkant van de bh/cups
De cups zijn te klein, waardoor je borsten niet mooi passen. Advies is om een grotere cupmaat te proberen.

Mijn borsten zijn te zien onder de cups
Wanneer dit het geval is, is de onderborst omvang van je bh te groot. Je bh past niet mooi bij je lichaam. Draag je een 80B? Een 75B zal je waarschijnlijk beter passen.

De cups zijn rimpelig en passen niet mooi bij mijn borsten
De cups horen glad te zijn. Is dit niet het geval, dan is je cup te groot. Probeer een kleinere cupmaat. Draag je een 80D? Probeer dan een 80C.

Hulp nodig?
Iedereen zal zich beter voelen als ze er goed uitzien in hun kleding. Wist je dat lingerie daar een belangrijk onderdeel van is? Goed passende lingerie geeft je een mooi silhouet. Goed passende lingerie accentueert je beste delen. Let op de naden, de breedte van de bh-bandjes en vergeet zeker de slip niet. Slips moeten mooi aansluiten en mogen niet in je huid snijden. Dat kan erg onflatteus zijn.

Bij het dragen van strakke kleding zijn de LingaDore Uni-Fit bh’s de oplossing! De cups zijn gemaakt van micro, waardoor ze perfect zijn om te vechten onder strakke kleding. Maar dit is niet de enige reden waarom deze bh zo geweldig is. Deze bh’s hebben speciale voorgevormde cups met enige elasticiteit in de bovenste cups. Hierdoor passen de cups perfect om je borsten. De onderkant van de cups hebben deze elasticiteit niet, waardoor de borsten niet in de cups kunnen hangen en je borsten de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Ook de elastische schouderbanden zijn zeer comfortabel en snijden niet in je schouders.