Het kiezen van de juiste bruidslingerie

Op de grote dag wil je er als bruid natuurlijk op je allermooist uitzien. Hierbij speelt niet alleen de trouwjurk een belangrijke rol, maar ook de bruidslingerie. Wij helpen je bij het maken van de juiste keuzes.

Het kiezen van de juiste lingerie is essentieel om de trouwjurk perfect te laten zitten en om je comfortabel te voelen gedurende de hele dag.
Ook gaan we in deze blog dieper in op het belang van bruidslingerie en wat je moet weten bij het kiezen van de juiste lingerie voor jouw bruiloft. Hierbij zijn namelijk een aantal dingen heel erg belangrijk!


Comfort is key
Op de trouwdag draag je de hele dag dezelfde lingerie, daarom is het belangrijk om te kiezen voor lingerie die comfortabel zit. Je wilt immers niet de hele dag bezig zijn met het aanpassen van je lingerie of het voelen van knellende bandjes of beugels. Ga daarom op zoek naar lingerie van goede kwaliteit en met een perfecte pasvorm.

De juiste stijl
Er zijn verschillende stijlen bruidslingerie waar je uit kunt kiezen, zoals een bh, bralette, slip en jarretelgordel. Het is belangrijk om te kijken welke stijl het beste past bij jouw trouwjurk. Heb je bijvoorbeeld een jurk met een lage rug, dan is een bh met laag uitgesneden rug of een bustier met lage rug ideaal. Een jarretelgordel kan dan weer een goede keuze zijn bij een jurk me een wat kortere lengte.

Kleur en materiaal
Bruidslingerie is er in verschillende kleuren, zoals of white, ivoor en nude. Kijk hierbij naar welke kleur het beste past bij jouw trouwjurk. Het is ook belangrijk om te letten op het materiaal van de lingerie. Kies voor een stof die goed ademt en niet irriteert. Let er ook op dat de lingerie niet doorschijnt onder de trouwjurk.

Accessoires
Maak je bruidslook compleet met bijpassende accessoires. Deze accessoires kunnen de trouwjurk en bruidslingerie nog meer laten stralen.
Al met al is bruidslingerie een belangrijk onderdeel van de bruidsoutfit.
Door te kiezen voor comfortabele, goed passende lingerie in de juiste stijl, kleur en materiaal, zul je de hele dag kunnen genieten van een perfect zittende jurk en je op je allermooist voelen op de grote dag! Dat dat voor ons het belangrijkste doel!

LingaDore lingerie
Er zijn veel series die geschikt kunnen zijn als bruidslingerie, we vertellen je graag wat meer over de 2 series die wij erg geschikt vinden voor een perfecte huwelijksnacht.

Off White… All you need is a white lingerie set! De wire bra 6604A is een sexy serie met luxe uitstraling welke perfect te dragen is als bruidslingerie. Deze beugel bh is volledig bedekt met kant en is ook zeer geschikt voor grotere cupmaten.

De bh is perfect te combineren met de verschillende producten uit deze serie. Door de luxe & fijne details zal elke vrouw stralen tijdens haar huwelijksnacht.

Naast de 6604 serie is de Daily collectie ook erg geschikt als trouwlingerie.

Strapless balconette bra in ivory
De 1400-2B bh is het balconette model uit de basiscollectie van Lingadore.
De balconet bh kan ook gedragen worden als haltertop, met kruislingse bandjes op de rug en zonder bandjes. Hierdoor is de bh perfect voor onder elk type bruidsjurk.

De bh is te combineren met verschillende items uit de basiscollectie van LingaDore, om je partner nog extra te verrassen.