4 lingerie must-haves voor onder je zomertop

Heb je een nieuwe strapless-top gekocht? En kan je deze top niet aan trekken omdat je niet de juiste beha in huis hebt? We’ve all been there!
In deze blog lees je over 4 verschillende accessoires die je leven gaan redden.

1. Strapless Wing BH

De Strapless Wing BH is perfect voor dat ene nieuwe strapless-topje! En jà met deze BH kan je dan hem dan ook eindelijk aan! Met deze BH zie je geen bandjes. Nog een voordeel: Geen sluiting aan de achterkant! Dus ook perfect voor een openback-top!

2. Silicone Bra Cups

Draag je graag een openback-top alleen draag je tegelijkertijd graag iets wat een vollere cup geeft? Dan past de Silicone Bra Cups beter bij jou! Deze accessoire heeft net als de Strapless Wing BH geen sluiting aan de achterkant. Extra: Deze BH heeft een voorsluiting en een hogere bovenkant. Dit zorgt voor een lift en mooie volle cups.

3. Invisible Lift Bra

Iedereen heeft wel een top of jurk met diepe V-hals in de kast hangen. En daar is deze Invisible Lift Bra perfect voor! Waarom? Er is geen voorsluiting aanwezig waardoor er geen BH zichbaar is. Daarnaast lift deze BH de borsten op een natuurlijke manier en dient deze als nipple cover. Een echte must-have als je het ons vraagt!

4. Body Tape 5cm/5m

Om je helemaal zelfverzekerd te laten voelen in je nieuwe top kan je ook de elastische boobtape gebruiken. Deze is ontworpen om de borsten te liften of te bedekken. De boobtape kan je gebruiken op de manier die het beste bij jouw borsten past. Perfect voor onder elke top of jurk dus!

Behalve de Body Tape zijn alle accessoires te hergebruiken. Zorg wel dat je na gebruik het plastic weer terug op de accessoires plaatst zodat er geen stof op komt.
Stof kan er namelijk voor zorgen dat de BH de volgende keer minder plakt.

Nieuwsgierig geworden of zit jouw perfecte accessoire hier nog niet bij? Er zijn nog meer LingaDore accessoires!