Dames lingerie

Home » Dames lingerie
Dames lingerie2017-06-21T10:41:23+00:00

Dames lingerie

Dames lingerie koopt u bij LingaDore. Wij bieden luxe lingerie voor iedere vrouw aan. Onze dameslingerie wordt door de beste fabrikanten en met de beste materialen gemaakt. En dat voelt u! De pasvorm van de lingerie is ultiem en de afwerking ervan is zeer gedetailleerd. De dameslingerie van LingaDore is verfijnd met prachtige borduursels. Dit geeft de lingerie een extravagante en prachtige uitstraling. De ontwerpen versterken de vrouwelijke vormen en benadrukken de schoonheid van de vrouw. De dames lingerie collectie richt zich op iedere vrouw en is bereikbaar voor elke portemonnee. Niet voor niets hanteert LingaDore als motto: betaalbare luxe voor iedereen.

Waarom kiezen voor onze dames lingerie?

  • Luxe en betaalbare dames lingerie
  • Goede pasvorm
  • Familiebedrijf
  • Zeer gedetailleerd

Luxe en betaalbare dames lingerie koopt u bij LingaDore

Luxe en betaalbare dames lingerie koopt u online bij LingaDore. Onze collecties – Daily, Lounge, Moments, LingaDore, Nights, Beach – zijn zeer uitgebreid en divers, waardoor iedere vrouw haar lingerie set geheel naar wens kan samenstellen via onze overzichtelijke webshop. Alle lingerie sets zijn namelijk beschikbaar van een A tot F cup, 70-85/90, XS tot XXL. Tegen de verwachting in, betaalt u voor de luxe dameslingerie, absoluut niet de hoofdprijs. In LingaDore’s constante streven naar de perfecte pasvorm, wordt gebruik gemaakt van de nieuwste innovaties op het gebied van materiaalbewerking en productietechnieken. Dat is gegarandeerd te voelen en te zien.

Ik koop mijn lingerie bij LingaDore

LingaDore staat voor betaalbare, luxe dames lingerie. De collecties van LingaDore hebben een sensueel en extravagant Frans imago, met modieuze uitstraling. Perfect voor iedere vrouw! Bent u geïnteresseerd geraakt in onze dameslingerie? Bestelt u dan direct en gemakkelijk via onze webshop! Voordeel is dat onze basiscollectie altijd op voorraad is. We zien uw bestelling dan ook graag tegemoet.

X
Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verhogen. Blijft u onze site gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Accepteer

Bij inschrijving voor onze nieuwsbrief ontvang je maandelijks een commerciële nieuwsbrief.
Je kunt je te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief. De afmeldlink vind je onderaan elke nieuwsbrief.

Lees hier onze uitgebreide privacy verklaring.

Ben je nog geen 16? Dan moet iemand met ouderlijk gezag (mede)toestemming geven om je aan te mogen melden voor de LingaDore nieuwsbrief.